2777
2789

ام البنین(س) و قسمش بدید به دستای بریده حضرت ابوالفضل(ع) درسته آقامون دست نداشت ولی باهمون بدن بی دست خیلی حاجت میده خیلی به خصوص اگه مادرشو واسطه قرار بدی

خداشاهده من و چندتا دیگه که گفتم ازاین نذر حاجت گرفتیم من بعد ۷سال بااین نذر بچه دارشدم 

۳۰۰تاحمد رو پشت سرهم‌بخونید کلا نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه

برای# سلامتی بچه شکمم دعاکنیدبه سلامتی رشدکنه 

امیدوارم جواب بده🥺💔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با این نذر عشقم بهم برمیگرده؟خانوادش راضی به ازدواجمون میشن؟دق کردم دیگه

صبر کن بر میگرده من مطمئنم. حالا مامانش  رضایت میده

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

کسی دیگه جواب گرفته از این نذر عایا😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
عزیزم تو منو میشناسی؟هیچوقت بلاکم نمیکرد.بلاکم کرده ها😞

ن 

ولی مغرور دست گذاشتی رو غرورش بی خیال باش. 

و 100 صلوات هدیه کن ب شهید ابراهیم هادی 14 روز 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....