2777
2789
عنوان

آموزش خیاطی بزارم براتون عایا؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 164 پست

پست# آموزشی دوم

طریقه اندازه گیری

۱_دور سینه=متر  از برجسته ترین قسمت سینه دور تا دور سینه قرار میگیرد با دو انگشت فاصله زیر متر 

2-دورکمر= دور تا دور کمر از قسمتی که کمری دامن یا شلوار قرار میگیرد یا گود ترین قسمت کمر با دو انگشت. فاصله

3-دور با سن =متر از برجسته ترین قسمت با سن دورتادور با سن قرار میگیرد با دو انگشت فاصله (نکته:برای کسانی که شکم برجسته دارند یک خط کش روی ناف قرار میگیرد و متر را از برجسته ترین قسمت با سن تا روی خط کش با دو انگشت فاصله اندازه میگیریم)

4-سرشانه=از گوشه گردن تا افتادگی یا برجستگی استخوان شانه

5-دوربازو=دست روی شکم قرار داده میشود دور تا دوربرجسته ترین قسمت بازو با دو انگشت فاصله

6-فاصله دو سینه-از نوک سینه راست تا نوک سینه چپ

7-بلندی باس ن=از قسمتی که دور کمر را اندازه گرفتیم تا قسمتی که دور با سن را اندازه گرفتیم /به عبارت دیگر از گود ترین قسمت کمر تا برجسته ترین قسمت با سن 

8-دور گردن متر دور تا دور گردن تا چال گردن قرار بگید قسمت فلزی متر روی دو عدد خواهد افتاد عدد بزرگتر اندازه مدنظر است

9-بلندی آستین-دست روی شکم قرار میگیرد و ازبرجستگی سرشانه تا مچ را اندازه میگیریم 

10-اندازه بالاتنه-فاصله بین گوشه گرد تا خط کمر به طوری که متر از برجسته ترین قسمت سینه رد شود 

11-کارور پشت = 5-7سانت بالاتر از جایی که دور سینه را اندازه گرفتیم مشخص میکنیم و از جایی که دست شروع شده از چپ به راست اندازه میگیریم 

12-کارور جلو=5-7سانت بالاتر از دور سینه از جایی که دست شروع شده از چپ به راست اندازه میگیریم

13-بلندی سینه =از چاله گردن تا نوک سینه راست

14-بلندی حلقه=طبق جدول

15-پهنای ساسون= طبق جدول

نکته 1= در افراد دست راست تمام اندازه از سمت راست اندازه گیری شود و در افراد دست چپ در سمت چپ (به دلیل اینکه هر دستی که باشیم به علت اینکه بیشتر کارهامونو با اون دست انجام میدیم اون سمت ورم داره کمی)

نکته۲-=برای اندازه گیری مبتدی بهتر است دو  نوار در قسمت دور سینه دور کمر و  ببندیم  تا اندازه گیرری راحت تر باشد 

نکته 3=دو انگشت فاصله زیر متر یعنی اینکه وقتی اندازه میگیریم دو انگشت خودمان هم زیر متر باشد تا مقداری آزادی ایجاد شود 

(جدول سایز بندی پست آموزشی بعد🧨)

https://www.aparat.com/v/FJRau/آموزش_اندازه_گیری_بالاتنه

👆👆👆فیلم آموزش اندازه گیری حتما مشاهده کنید 👆👆👆

https://uupload.ir/files/glzt_Û²Û°-Û´Û³-ÛµÛ¶-qehpbwehjltt1r3d3fbg8uwala5uuiul5szup7fgkhnscugqncygxoqnvdzrf6wgg1mx3ypwofabzrd0bcwfubh9tm6m5kgkykyoh2smev_hlx-g.jpg

👆عکس آموزش قسمت های بدن برای اندازه گیری👆

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

خانوما لینکو که گزاشت کپی کنید بزنید تو مرورگر میاره بالا براتون چون فیلمه حجمش از سایت بیشتره یا توی نت بزنید طریقه اندازه گیری آقای سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو تگ نکردی باز؟😏اصلا قهرم باهاتتت

عزیزم سلام دوبار تگ ات کردم که 🙄

دوتا پست و بخون و وسایل مورد نیازم بخر که انشالل تا یکی دو روز دیگه میریم سراغ الگو کشی

پست آموزشی اول و دوم و کامنتم راجع به خرید وسایل مورد نیاز مطالعه شه

@fatemehzahra_binam    

@aftab919    

@banooo1252    

@hanie_s    

@taraneh9755    

@زالزالک    

@عروس_جون1    

@nafas    

@دختران_بهشتی    

@ملکه_خانم    

پست آموزشی اول و دوم وکامنتم راجع به خرید وسایل مطالعه شه

عزیزم سلام دوبار تگ ات کردم که 🙄 دوتا پست و بخون و وسایل مورد نیازم بخر که انشالل تا یکی دو روز دی ...

من نبودم🤦🏻‍♀️اسمو اشتباه نوشتی

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       

بچه ها لطفا هر روز به تاپیک سر بزنید جون نمیتونم دائم تگ اتون کنم و یه عده از قلم میوفتید 💋

اگرم موافق بودید موافقتتون رو اعلام کنید که تلگرام گروه بزنم براتون

@عروسخانماا  

@آلانتکین  

بیایید پست ها ی آموزشی رو بخونید و لطفا هر روز به تا پیک سر بزنید 💋چون نمیتونم دائم تگ کنم