2777
2789
عنوان

ماسک سیب زمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 21 پست
چطوری  میزنی؟

زنده میکنم با خیار کمی میزارم تو یخچال و خنک بشه بعد میزارم رو پوستم البته میتونی فقط ابش رو هم بزنی‌‌‌..من برا بدنم هم میزنم واقعا عالیه 

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍
زنده میکنم با خیار کمی میزارم تو یخچال و خنک بشه بعد میزارم رو پوستم البته میتونی فقط ابش رو هم بزنی ...

مرسی عزیزم😍😘

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم مرتب استفاده کن واقعا عالیه

مرسی فدات به نظرت استفاده کنم تا یه ماه دیگه تاثیر داره واسه جای جوشام

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
مرسی عزیزم😍😘

خواهش گلم😘😘

باور کن هیچ غیر ممکنی وجود نداره همیشه با تمام وجود خودت و خدای خودت رو باور داشته باش ♥️🙏از هیچ شکستی ناراحت نشو چون پلی برای رسیدن ب پیروزیته💪🏻 همیشه از کنار هر اتفاق نگذر بلکه ازش درس بگیر👌👎باور کن تو ب هیچ کسی نیاز نداری چون خدا رو داری🙏🙏 میدونم ک میتونی چون لایق بهترینا هستی😍😍
مرسی فدات به نظرت استفاده کنم تا یه ماه دیگه تاثیر داره واسه جای جوشام

برا جای جوشات هفته ای یکبار فیشال انجام بده توی خونه و در کنارش اب سیب زمینی مطمئن باش عالیه چون خواهرم انجام داد رفت

برا جای جوشات هفته ای یکبار فیشال انجام بده توی خونه و در کنارش اب سیب زمینی مطمئن باش عالیه چون خوا ...

فیشال؟چیه

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
پوست به خارش و سوزش نمیفته؟ چند روزی یبار استفاده کردید؟

نه خوب بود البته شاید بعضی ها حساسیت داشته باشن 

اول ژل بعد اصلاح میزنم ۴۵ دقیقه بعد سیب زمینی میزارم رو پوستم تا یک ساعت بعد ژل و سیب زمینی رو با هم میشورم با اب سرد