2777
2789
عنوان

دیگه بریدم خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 55 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا اون چوبشو رو بخوره من هفتا کفن پوسوندم، دنیام رو نابود کرد

منم همسرم خیانت کرپ با کسی حرف میزد پیام‌هاشو‌دیدم سیم کارت شو شکوند قسم خورد گفت نمیخوام زندگیم خراب بشه توروخدا نرو منم فعلا‌موندم ۴ماهه میگذره امتحانی موندم ببینم چی میشه قلبم پرپر شده

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
نمی‌خوام کشش بدم می‌خوام تموم شه، میگه بمون هرچی بخوای بنامت میزنم فقط بمون باهام ولی از چشام افتاده

بمون. هرچی میخوای بنام خودت کن بعدشم فکر کن دیگه همسرت نیست. به لحاظ مالی که قوی باشی خیلی قدرتها دستت میاد. ولی بمون بالای سر دخترات، نمیدونم چندسالشونه ولی بزرگ میشن تنهائیاتو پر میکنن و همدمت میشن. زندگیت نباید این میشد ولی حالا شده اون دوتا طفل گناه دارن

نمی‌خوام کشش بدم می‌خوام تموم شه، میگه بمون هرچی بخوای بنامت میزنم فقط بمون باهام ولی از چشام افتاده

پس دخترررر دیوانه نشو توروخدا زررررنگ باش 

اول بترسونش که بدونه میخوایی واقعا. ازش جدا بشی بعد بگو اگه میخوایی جدا نشم کل داراییت رو به اسمم بزن هرچی داره خونه ماشین مغازه زمین ، بعد اگه آدم شد باهاش بمون اگه نشد از زندگیت پرتش کن بیرون 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
به دخترات رحم کن  طلاق نگیر  ولی شوهرتو بترسون بزار فکر کنه می خوای طلاق بگیری  مر ...

دلم به حال دخترام میسوزه، شوهرم از چشمم افتاده نمیتونم تحملش کنم اونو چیکار کنم، شدم یه مرده متحرک

بخداوندی خدا قسم دیگه بریدم،کارم شده فقط گریه نمی‌دونم آینده دخترام چی میشه

منم پدر و مادرم از هم جدا شدن  بخدا همش حسرت ب دلم مونده ، منم بخاطره دخترات میگم برو پیشه مشاور حتما کمکت میکنه

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
همه مردا همینن  کلا خدا ما زنا رو بدبخت آفریده  بمون تو خونه شوهرت  بریز بپاش خرج ...

می‌دونم چی میگی

شوهرم برام کم نداشته منم براش کم نذاشتم

فقط میگم چرا این کارو باهام کرد ماکه زندگیمون خوب بود

منم پدر و مادرم از هم جدا شدن  بخدا همش حسرت ب دلم مونده ، منم بخاطره دخترات میگم برو پیشه مشاو ...

یه جلسه رفتم هفته ی پیش هرچی میگم بیا باهم بریم زیربار نمیره

دلم فقط برا دختران میسوزه ۷و ۴ساله

مثله منو خواهرم، منو خواهرمم همینقدری بودیم از هم جدا شدن، خیلی جاها حسرت خوردم ک پدر مادر باهم نبودن.

تو رو خدا برو پیشه ی مشاور ازش راهنمایی بگیر، تو بری فورا یکی دیگ میاد سره زندگیت.

پسرم تو رو جونه مامان، بزرگ شدی مارو تنها نزار.
مثله منو خواهرم، منو خواهرمم همینقدری بودیم از هم جدا شدن، خیلی جاها حسرت خوردم ک پدر مادر باهم نبود ...

می‌دونم میاد، بخدا دارم با گریه تایپ میکنم میترسم من از همه چی میترسم

اصلا لازم نیست ببخشیش ولی من یه دوست دارم که بچه طلاقه زیردست نامادری بزرگ شده میگه وقتی بابام خونه نبود نامادریم سوسک مینداخت تو جونم

بفکر دخترات باش. من درک نمیکنم خیانت دیدی چه حالیه ولی... بقول اون دوستمون که بالاتر نوشته بود مرد دیگه ای هم بیاد تو زندگیت اوضاع ازین بهتر نمیشه