2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 33 پست

حالا من دختر مجرد و کم سنم بابام نمیذاره چادر بردارم یه چیزی هرچند که منم خیلی وقتا برمیدارم و حرفا رو به جون میخرم شما که دیگه مستقلی به مادر و مادر شوهرت ربطی نداره که بخوان واست تعیین تکلیف کنند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دستم شکست بعد بیخیال چادر شدن...چادر گیر کرد لای چرخ موتور تا جا بود منو دنبال خودش کشید...پوست س ...

به شرطی که خانوادت پشتت باشن وگرنه خانواده خودت پا جلو میذارن که طلاقت بدن

خوب وقتی شوهرت گفت بدون چادر راه نمیدن نباید توخاستگاری جواب مثبت میدادی شما که برات این مساله مهم ب ...

من باحجابم چادرم سرم بود اما نه اجباری وقتی هم دلم میخواست سر نمیکردم

الان من اجباری باید سر کنم اما هم مادر خودم هم مادرهمسرم دنبال عروس برا خودشون هستن میگن اشکال نداره چادر دختره سرش نمیکنه اما من چادر رو بردارم ضایعم میکنن

به شرطی که خانوادت پشتت باشن وگرنه خانواده خودت پا جلو میذارن که طلاقت بدن

خانوادم پشتم نبوده و نیست..از اول هم نبوده..هر مشکلی داشتم خودم رفع کردم...خانواده ای نمونده برام که بخواد حمایتم کنه...

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
حالا من دختر مجرد و کم سنم بابام نمیذاره چادر بردارم یه چیزی هرچند که منم خیلی وقتا برمیدارم و حرفا ...

فکر میکنی مستقلی تو همون مجردی هست

ازدواج کنی میشی زن خانه دار بدبخت

خانوادم پشتم نبوده و نیست..از اول هم نبوده..هر مشکلی داشتم خودم رفع کردم...خانواده ای نمونده برام که ...

و اینم بهت بگم که کاملن درکت میکنم شرایطتت رو..این که به اجبار چیزی رو بهت تحمیل میکنن که دوست نداری

خب شوهرمم جرو اوناس 

عجب! درکت میکنم خیلی هم درکت میکنم

ولی یه کم طغیان بد نیست یه بار شوهرت که رفت تو ماشین نشست پشت سرش بدون چادر برو ولی با لباس پوشیده و مناسب ببین چی میگه ممکنه ۴ بار جبهه بگیره بعد رام میشه یه چهارتا بهانه هم جور کن که با چادر گردن درد گرفتم و رو سرم سنگینی میکنه و حالمو بد میکنه و از این حرفا

من خودم خیلی با چادر مشکلی ندارم ولی به شدت حالمو بد میکنه گردن درد و شونه درد میگیرم و از فشاری که به سر و گردنم میاد حالت تهوع و سردرد ولی به هرکی میگم فکر میکنه دارم بهانه میارم هیچکس درک نمیکنه

خیلی بده که تو این زندگی اختیار پوشش خودمونم نداریم 

تو هیچی از خودمون اختیار نداریم از وقتی چشم باز کردیم آقا بالاسر داشتیم تا وقتی قراره بریم سینه ی قبرستون

اه خانواده من نمونه بیمسئولیت هایی هستن که فقط زاییدن و بعد هم خون به جگر کردن

میتونی اولش چادر رو بگیری توی دستت یا بذاری توی کیفت بعد بهونه کنی که با ماشین میریم دیگه نیازی به چادر نیس حالا چادرم هم همرامه توی کیفمه لازم شه میپوشم...بعد یواش یواش چادر رو نبر با خودت بگو یادم رفت جا موند خونه..مانتو های عبایی و رنگای تیره تر اوایلش انتخاب کن...از عید شروع کن

من باحجابم چادرم سرم بود اما نه اجباری وقتی هم دلم میخواست سر نمیکردم الان من اجباری باید سر کنم ام ...

اگه چادر رو واقعا دوست داری برای دل خودت سر کن چه اهمیتی داره اونها چی میگن عروس ایندشون چی میخاد 

عزیرم این قدر روی مسایل عروسای اونها حساس نشو فردا اونها میخان جهاز بیارن. بچه بیارن. رفت و آمد کنن فقط خودت رو داغون میکنی 

ولی اگه واقعا دوسش نداری یه بحث دیگه است باید از راهش وارد بشی

ولی اگه واقعا فقط چادر رو دخالت میکنن به نظرم خیلی بهشون بها نده این موضوع اینقدر سخت و لاینحل نیست که به خاطرش ارزوی مرگ میکنی 

با هم مهربان باشیم ♥️
همین مشکل آقا بالاسر هیچ اختیاری حس میکنم حیونم

الهی درکت میکنم

تنها راه حل امثال ما استقلال مالیه تا وقتی یکی دیگه خرجمونو میده به قول شما انتظار دارن عین خر سواری مطیعشون باشیم هرچی گفتن دم نزنیم

اگر شرایطش رو داری حتما دنبال کسب درآمد باش وقتی پول داشته باشی قدرت داری وقتی قدرت داشته باشی هرطور عشقته زندگی میکنی و به کسی باج نمیدی

میتونی اولش چادر رو بگیری توی دستت یا بذاری توی کیفت بعد بهونه کنی که با ماشین میریم دیگه نیازی به چ ...

جاریم چادرسرش بود از مهمونی برمیگشتیم خونه پدرشوهرم بعد از ماشین پیاده شد چادر سرش نکرد اومد تو خونه یک غوغایی شد

گریه کنان برگشت رفت تو ماشین نشسیت

تازه جاریم نور چشمی هست 

تا مدتها بهش میگفتن بی اصل و نسبه

اما شوهرش پشتش بود به همه همون شب گفت هرجور خودش دوس داره

اما شوهر من میترسه

اگه چادر رو واقعا دوست داری برای دل خودت سر کن چه اهمیتی داره اونها چی میگن عروس ایندشون چی میخاد&nb ...

ارزوی مرگ بخاطر چادر نیست

بخاطر اینه که سی سال عمر گرفتم از خدا اختیار هیچی ندارم

همیشه کار ما گناه بود همون کار برا بقیه باکلاسی و امتیاز مثبت بود

سی سالم و همیشه درحال دویدن اما به یه عدس هم نرسیدم