دری_گلمن مدیر عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 عنوان روشن فکری 😳 | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 21 پست الان داشتم Gem travel میدیم میگفتن فلان ملکه ر ا ب ط ه قبل ازدواج داشته اینها روشنفکری و اینا😐اگه این روشنفکری من نمیخواهم روشنفکر باشم 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖 1399/11/12 | 12:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90144 من نگفتم بقیه میگن😂😂 کلی میگم شما وقتی بگی بقیه هم همین فکر میکنند پس شما هم اشتباه میکنی خودشناسی DNA plus
RAMI2 عضویت: 1393/10/08 تعداد پست: 431 اونایی که رابطه قبل ازدواج داشتن چه مرد چه زن ،احتمال هرز رفتنشون تو زندگی متاهلی بیشتره تا اونایی ک ... بر اساس چه منبع آماری میگین؟؟؟ من که دو رو برم هر کس دیدم رفته رنبال این برنامه ها تو جوونیش از این کارا نکرده بود و. براش عقده شده بود... از وقتی مامان شدم میفهمم مامان چه زحمتی کشیده . مامان عاشقتم .
rebaka عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 687 این که گفتید حتی روشنفکری هم نیست ی چیز نرماله شما بخوای هم نمیتونی روشنفکر باشی حداقل سعی کنید طوری باشید که با دوره ای که در اون زندگی میکنید به مشکل برنخورید .
زران عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 7912 بر اساس چه منبع آماری میگین؟؟؟ من که دو رو برم هر کس دیدم رفته رنبال این برنامه ها تو جوونیش از این ... منم مثل شما دوروبرم دیدم و کاملا واضحه .ترس از مسئله ای نباشه ،مزه رابطه ای زیر دندون باشه راحتتر تر انسان بهش تن میده
rise_and_shine عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 4192 روشنفکری باید از مطالعه ی کتابهای زیاد و آزاد باشه نه فقط سیگار دست گرفتن و قهوه خوردن و سگ نگه داشتن و روابط بی بند و بار بدون اطلاعات و ژست روشنفکری گرفتن
دخترک__صحرا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 1226 من الان ۱۹ سالمهدیروز خونه دوستم بودیم با ۵ نفر دیگه ۴ نفرشون بنظرشون کاملا عادی بود و هبچ اشکالی نداشتیکیشونم که با دختر بود و با همون رابطه داشت تاحالا اون بحثش جداستولی کاملا نفوذ کرده این فکر تو جامعه بنظرم
meeeeee عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 3094 نباش ولی وقتی ی نفر قبل ازدواج رابطه داره نباید قضاوتش کنین و نباید عقایدتونو به بقیه تحمیل کنین این یعنی روشن فکری روزای خوب تو راهه😍 تیکر رسیدن به هدفمه😍