2777
2789
منظورتون ابنه برید کارگاه طلاسازی کار کنید یاد بگیرید خب در اینصورت یا باید همونجا کار کنید تا چم و‌ ...

دقیقن از دوره هاش مطلع نیستم تازگیا اگهیشو دیدم ولی بعید میدونم خودش به کار بگیره ؛ بنظرت نمی ارزه برم چون سرمایه ندارم که

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
از کجا باید بدلیجات یا لباس بیارم؟! من مشهدم کسی میدونه کجا ارزونه برم بیارم؟  

عزیرم باید بگردید تو  شهرتون معدن عمده فروشارو پیدا کنی   

انفاقا اونروز یه مستند دیدم که از پاکستان و‌هندو .... کلی شال و روسری وارد مشهد و شهرای مرزی میشه هم قانونی هم غیر قانونی....شال دونه ای براشون ۵ تومن میفته شالهای بزرگ قواره نخی که ماها تو تابستون ۸۰ تومن میخریم باید دنبال عمده فروشا بگردی 

مثلا همین ژل بازی اسلایم رو دیجی کالا ۳۰ تومن نیده 

دستفروشا ۲۰ الی ۲۵ ...

من از عمده فروشهای تبریز ۷ تومن خریدم دادم دست پسرخالم که تو‌مغغازش بفروشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم کجارو مبگی  کارگاه طلاسازی یا نقره سازیه  میری کار میکنی حقوق ماهانه بهت مبده یا ...

کارگاه طلاسازیه

ممنون🌹

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
مشکل همینه نمیدونم عمده فروشا کجان 😔.. از کجا باید بگردم پیداشون کنم؟ 

پرس و جو کن عزیزم...بازار مرکزی برو انقدر بگرد پیدا کنی

من خودم ۲۸ سالمه یسری جاها رو‌میشنایم همسرم به فکرشم نمیرسه همچین حایی تو ‌تبریز باشه چون صنایع دستی کار میکنم کلا همه خریدای کاریمو از عمده فروشا انجام‌میدم 

تبریز یه بازار خیلی قدیمی سرپوشیده هست به اسم بازار امیر ..کلی راسته و دالان داره و قدینی و ....هرررررچی بخوای توش عست از انواع خوراکی گرفته تا مس پارچه طلا ....تو اصفهانم هست از این بازار سرپوشیده ..من مشهد نیومدم ولی حتما داره باید اونجاها بری 

از کجا باید بدلیجات یا لباس بیارم؟! من مشهدم کسی میدونه کجا ارزونه برم بیارم؟ 

من درست میکنم و میفروشم هم عمده هم تک(تولید کننده هستم)

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...