2777
2789
عنوان

سوسک

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 92 پست
آبحی تو عمرم فقط یکبار مورچه کشتم اونم با ذره بین اصلا نمیتونم بکشم دست خودم نیس کاش یکم دل و جرات م ...

ببین محکم باش بگو من میکشم وگرنه اگه ماده باشه تولید نسل میکنه اونوقت دو دستی خونه رو باید تقدیم کنی

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین محکم باش بگو من میکشم وگرنه اگه ماده باشه تولید نسل میکنه اونوقت دو دستی خونه رو باید تقدیم کنی

خداااااانکنه انشالله واسه هیچ کی پیش نیاد .اینقدر میشینم بیاد بیرون بعد از این حشره کشه میریزم روش یا یه چیزی میزارم روش تا یکی بیاد بکشتش باورکن نمیتونم هزار بارم دستمو بشورم باز حالم بد میشه دست خودم نیس

حتما سم بریز تو دستشویی و فاضلاب چون یکی پیدا شده یعنی بازم هستن پیگیری کن

عاره فردا که خداکنه از خواب بیدار نشم حتما اینکارو میکنم بخدا هیچ کس به اندازه من آرزوی مرگ خودشو نداره 

بالاخره کشتی یا نه؟

ببین الآن کلی اسپری زدم بهش از اون بالا افتاد پایین ولی جسدشو پیدانکردم ولی فکر میکنم گیج بود بنظرت مُرده؟بخدا گیج خوابم ولی خوابم نمیبره.خواهر تو چرا بیداری وممنون که وقت ارزشمندتو به من میبخشی واقعا ممنونم 

ببین الآن کلی اسپری زدم بهش از اون بالا افتاد پایین ولی جسدشو پیدانکردم ولی فکر میکنم گیج بود بنظرت ...

ندیدی کجا افتاد؟چقدر سگ جونه این سوسکه.

اگه گیج بود که داره میمیره بگرد شاید پیدا شد.

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐