2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست
کلاس زبان خاصی نیست؟ اخه با فیلم چجوری یاد بگیرم وقتی بلد نیستم چیزی🤔

تو قسمت فروشگاه نی نی سایت بخش آموزش و سرگرمی ی خانم بود هزینه وهم نوشته بود از رضایت فک کنم 

برید نگا کنید یا سرچ کنید تو سایت پیداش می کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من بخاطر علاقه ی زیادم خودم تویه خونه نشستم یاد گرفتم باز جای کار داره ولی خب الان قشنگ فیلم هارو با زبان اصلی دانلود میکنم و میفهمم چی میگن ....

فیلم با زبان اصلی ولی زیرنویس زیاد ببین دوبار بشین فیلم رو ببین یبار با تصویر یبار فقط به صداش گوش کن ببین چی متوجه میشی ....

روزا همش خونه که تنهام انگلیسی با خودم حرف میزنم

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
پیمزلر هم یه مجموعه صوت ۹۰ قسمتی هست ک من گوش کردم و یه سری جملات ساده مثلا در حد احوالپرسی و جملات ...

نمیدونم پیمزلر من گوش ندادم.اما نصرت تو صحبت کردن رات میندازه حتی اگه مبتدی باشی .

نه نصرت درمورد جملات کاربردی در سفر فقط نیست جملات روزمره و... 

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
ببین من بخاطر علاقه ی زیادم خودم تویه خونه نشستم یاد گرفتم باز جای کار داره ولی خب الان قشنگ فیلم ها ...

من متاسفانه لیسینینگ هنوز ضعیف هستم و خیلی جای کار دارم.یه سال خودم تو خونه میخونم از گرامر و لغت و داستان و..زیرنویس فیلم ها رو خوب متوجه میشم و ترجمه ام بد نیس.خودمم میتونم صحبت کنم تا حدودی ولی لیسینینگ برام سخته

شما موقع فیلم دیدن زیرنویس رو هم میدیدی؟اخه بعضیا میگن اصلا زیرنویس ها رو نبینید

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

زبان نصرت از کجا ؟اینترنت؟  

اره سرچ کن .۹۰ قسمت سی دقیقه ای هست .تو صحبت کردن راه میفتی .کلا از مبتدی به حرفه ای هست و رفته رفته سختش میکنه .واقعا عالیه 

ولی برای یادگیری کامل زبان درکنارش حتما فیلم وانیمیشن و... ببین .

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
من متاسفانه لیسینینگ هنوز ضعیف هستم و خیلی جای کار دارم.یه سال خودم تو خونه میخونم از گرامر و لغت و ...

میگم من اول میشینم با دقت فیلم رو گوش میکنم و زیرنویس رو میبینم بعد یبار دیگه چن روز بعد همون فیلم رو فقط گوش میدم ببینم چی میگن. چون تند تند حرف میزنن و تویه جمله بعضی از کلمه ها رو یجور دیگه تلفظ میکنن آدم گیج میشه .....

مثل زبان ما ایرانیااااا که بعضی جمله ها رو خودمونی میگیم اوناهم همینن 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم اما کلاس عمومی نمیتونم شرکت کنم فقط خصوصی🤦‍♀️

خیلیا اینجورین

منم تا حدی اینجوری بودم . اول عمومی رفتم دیدم خصوصی راحت ترم . بعدش خصوصی گرفتم. پارسال شروع کردم

امسال آیلتس میگیرم انشاالله

سفیر افتضاحه. انقدر کش میده از زبان و کلاس زده میشی اصلا موسسه به درد نمیخوره چون کند پیش میره خیلی

پس من از ی موسسه بسیار راضی بودم منتها از شانس خجسته ام! استادی ک اون ترم گذاشتن فقط بدرد استندآپ کمدی میخورد!!!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴