2777
2789
عنوان

مسخـره تریـن دروغ هااا🦋💙

139 بازدید | 16 پست

فان#  

مسخره‌ترین‌دروغایه‌بچگی💙

-تو‌نیا‌ماداریم‌میریم‌آمپول‌بزنیم😉💙

-دعاکردیم‌خدا توروبهمون‌داد/لک‌لکا‌آوردنت😆💙

-بده‌عیدیاتو‌واست‌نگه‌دارم😐💙

-خاله‌مهدکودک‌ومعلم‌تو‌اتاقت‌دوربین‌دارن‌میبیننت😢💙

-دروغ‌بگی‌سنگ‌میشی😤کـرم از دهنت میریزه😤💙

-دهنتو‌باز‌کن‌آآآآ‌هواپیما‌داره‌میآد😜💙

-کلاغه‌واسم‌خبر‌میآرع‌که‌چیکار‌کردی😁💙

-هسته‌میوه‌ها‌یاآدامس‌روقورت‌بدی‌تو‌دلت‌درخت‌سبز‌میشه😕💙

-بچه‍‌خوبی‍‌نباشی‌آقادزده،آقاپلیسه،آقاگرگه،لولو‌ و...میان‌میبرنت/میخورنت😑💙

-بزرگ‌بشی‌یادت‌میره‌🙂💙

-دندونتو‌بزاری‌زیر‌بالشت‌فرشته‌ها‌واست‌هدیه‌میارن🧚🏻💙

-مسواک‌نزنی‌کرم‌میاد‌دندونتو‌میخوره👌💙

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو جا گذاشتی دارم میرم حموم پشت باباتو کیسه بکشم

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

اینو یادت رفت خدا آدم دروغگو هارو کور میکنه

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

ببخشید اسی

لطفا تاپیک اخرمو گزارش بزنید صلوات میفرستم❄

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

یه دختره به برنامه خاله شادونه زنگ زده بود خاله گفت مامانت کجاس گفت حمومه گفت بابات کجاس دختره گفت اونم حمومه 😂😂😂(

کاربری که گفت حموم این یادم اومد) 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

اون عیدیاتو بده نگه دارم چقد ضربه زد بهمون  

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰