2777
2789
عنوان

بااین آدما چیکارباید کرد شما بگین

109 بازدید | 8 پست

خواهرشوهرام و مادرشوهرم یجورین..خودبخود قهر میکنن و قیافه میگیرن مثلا اگه حوصله نداشتی باشی و بگو بخند نکنی اونا انگار قهرن باهات یااینکه دو روز زنگ نزنی قهرمیشن.یا یهو میبینی سرد حرف میزنن😐یکیشونم که چندماهه نمیدونم سرچی یهو قهرکرده اینم شانس مایه😐هرچقد محل نمیذارم بازم اعصابم خرد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینی یهو زنگ میزنی برنمیداره😐مبگی خدایا باز چیکارکردم همش تو استرسم😩

از وقتی ک ب همسرم گفتم اگه باز بهم بی احترامی کردن منم جواب میدم..کمتر شده...ولی تا حالا بی احترامی نکردم...

مثلا یه موردش ...قهرش مسخره س چرا نرفتید ب همسایه ی قدیمیشون ک دوستشونم هست سر بزنیم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
از وقتی ک ب همسرم گفتم اگه باز بهم بی احترامی کردن منم جواب میدم..کمتر شده...ولی تا حالا بی احترامی ...

درمقابل قهراش باید محل نذاشت؟خیلی ناراحت میشم ما خودمون خیلی به بقیه احترام میذاریم مخصوصا باشوهرم عین مهمون رفتارمیکنیم اونوقت اینا اصلا هیچی حالیشون نیست

درمقابل قهراش باید محل نذاشت؟خیلی ناراحت میشم ما خودمون خیلی به بقیه احترام میذاریم مخصوصا باشوهرم ع ...

بله براتون بی اهمیت باشه..وقتی از خودت مطمعنی..بچشم بیمار بهش نگاه کن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز