2777
2789
باید فرش بشورم....پرده....کل اشپزخونه رو چربی گرفته ....کاش بریم از اینجا

کاری نداره که فرشت رومیدی قالیشویی یه روزم کابینتا رو بریز بیرون کامل بشور بعد بیفت به جون هود و سرامیک و دیوار بعدش حالشو میبری حسابی

باااشه بابا تو خوبی

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منن اینجوریم ولی من همیشه مینویسم کارامو تاریخ و زمان هم میزارم اینجوری  کمتر فکر میکنم بهش

من یک هفته است میخوام شروع کنم اما دخترمم داره دندون در میاره اذیت میکنه حوصله ام نمیکشه

من یک هفته است میخوام شروع کنم اما دخترمم داره دندون در میاره اذیت میکنه حوصله ام نمیکشه

من کا از اول اسفند شروع میکنم دختر من 4سالشه زلزله است همش ریخت و پاش داره اصلا نمیزاره خونم تمیز بمونه باز دخترت کوچیکه تمیز کنی مرتب میمونه

تلخی رو تو خوب بلدی شیرین بودن کارتونیست💜

به نظر من ذره ذره انجام بده من هرسال همین موقع شروع میکردم تا اول اسفند تموم بود اول داخل کمدا و کابینتهارو تمیز میکردم بعد میرفتم تک نک اتاقا و تختا و زیر تختا و پرده ها و اخر از همه حال و اشپزخونم فقط ظاهرش میموند 

امسال پسرمو دارم از پوشک میگیرم و احتمالا اول اسفند شروع کنم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

اول ازاشپزخونه شروع میکنه چون زمان بیشترمیخوادبعدش اتاق خوابابعدش پذیرائی..فرشاموشهریوردادم قالیشویی تمیزه فقط فرش اشپزخونه رومیشورم باپردهاومحلفه هاوپتوها😫

اخرا بهمن شروع میکنم ان شاالله

ازالان همش دارم ب درودیوارخونه نگاه میکنم میگم کی میخوادتمیزکنه این همه رو😖

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
دقیقا آخری رو منم هستم

هرسال همینومیگم ولی تمومش میکنم وسطای اسفند😄

میگن چشم میترسه دست کارمیکنه وصف حال ماست😉

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

منم.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.