آره دلش کاروانسراست میتونه تو رو بقیه رو همه رو جابده عروسیشم برو
چند وقت پیش یه خانومه گفت شوهرم سرم هوو داره میاره همه هم میدونن چاره ندارم باهاش بسازم نیم ساعت بعدش خودش گفت دروغ گفتم ببخشید
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از کجا میدونی ریلکسه؟! شاید داغونه ولی پشت گوشیو ک نمیبینی... شاید واسه اینکه ناراحتمون نکنه تظاهر به ناراحتی نمیکنه... شاید اینقد غصه خورده فکرشو درگیر کرده که براش بی اهمیت شده
از کجا میدونی ریلکسه؟! شاید داغونه ولی پشت گوشیو ک نمیبینی... شاید واسه اینکه ناراحتمون نکنه تظاهر ب ...
متاسفم برای خودم که با چه آدمهایی حرف میزنم ک حتی نمیتونن ادمو درک کنن نمیتونین مرحم باشید نمک ب زخم آدمها نپاشین من اینقد داغون وخرابم ک نمیتونم نفس بکشم فقط ب عشق بچه هام دارم تحمل میکنم تاوقتی جای کسی نیستین هیچوقت قضاوتش نکنید