2777
2789
عنوان

همسردوم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 67 پست
آره دلش کاروانسراست میتونه  تو رو بقیه رو همه رو جابده  عروسیشم برو

چند وقت پیش یه خانومه گفت شوهرم سرم هوو داره میاره همه هم میدونن چاره ندارم باهاش بسازم نیم ساعت بعدش خودش گفت دروغ گفتم ببخشید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اسکول نکرده متاسفانه هست همچین ادمایی که میگن هم تو رو دوست دارم هم اونو دنیا و ادماش خیلی پیچیدس&nb ...

اگه نمیکرد ایشون همچین ریلکس نمیگفتن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم

نميدوني چيكار كني؟؟؟؟ طلاق گلم طلاق 

واااااي من شوهرم به يكي خيره شه جرش ميدم تو ميخواي هوو رو تحمل كني؟؟؟

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اگه نمیکرد ایشون همچین ریلکس نمیگفتن  

از کجا میدونی ریلکسه؟! شاید داغونه ولی پشت گوشیو ک نمیبینی... شاید واسه اینکه ناراحتمون نکنه تظاهر به ناراحتی نمیکنه... شاید اینقد غصه خورده فکرشو درگیر کرده که براش بی اهمیت شده 

لطفا کاربرا رو به جای سرکوفت و تحقیر درک کنین 

کلی# گفتم 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
بله میتونه شمارو هم دوست داشته باشه.همه میتونن.خودتم میتونی نگو نه شاید اصلا بهش فکر نکردی.کار درستو ...

آخه دوتا بچه کوچیک دارم دارم تحمل میکنم و دعا که خداکنه نتونه ازدواج کنه 

آخه دوتا بچه کوچیک دارم دارم تحمل میکنم و دعا که خداکنه نتونه ازدواج کنه 

با دعا چیزی حل نمیشه من ک شنیدم میگن باید زن اجازه بده بگیره مگه همچین چیزی نیس؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اگە بینتون فرق نزارە چراکە نە بزار بگیرە ولی فرق بزارە عمرن تو این زندگی بمونم

ن بابا اصلا فرق هم نزاره نمیشه ینی چی خب حالا از زمان اول گزاشتن چهار تا زن بگیرن مردا قرار نیس ک بگیرن اون زمان مرداشون هم مرد بود ن الان 

از کجا میدونی ریلکسه؟! شاید داغونه ولی پشت گوشیو ک نمیبینی... شاید واسه اینکه ناراحتمون نکنه تظاهر ب ...

متاسفم برای خودم که با چه آدمهایی حرف میزنم ک حتی نمیتونن ادمو درک کنن نمیتونین مرحم باشید نمک ب زخم آدمها نپاشین من اینقد داغون وخرابم ک نمیتونم نفس بکشم فقط ب عشق بچه هام دارم تحمل میکنم تاوقتی جای کسی نیستین هیچوقت قضاوتش نکنید  

متاسفم برای خودم که با چه آدمهایی حرف میزنم ک حتی نمیتونن ادمو درک کنن نمیتونین مرحم باشید نمک ب زخم ...

میدونم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته 

من با کاربر نفس داشتم حرف میزدم که زود قضاوت می‌کرد و میگفت تاپیک سرکاریه

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
خدا سر هیچکی نیاره😔😞💔

اره واقعا واي من برم از اين تاپيكا 

افسردگي حاملگي گرفتم 

اصن سر هيچ و پوچ گريه ميكنم اين تاپيكام فكر و خيال ميندازه تو سرم همش گير ميدم به شوهرم باز گريه ميكنم

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
اره الان هیچ مردی مردونگی نداره

مگه زن نباید اجازه بده ک شوهر دوباره ازدواج کنه؟ 

میدونم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته  من با کاربر نفس داشتم حرف میزدم که زود قضاوت می‌کرد و میگفت ...

اصلا هم سرکاری نیست مگه بیکارم ک سرکارتون بزارم 

یا موضوعم سرکاریه منم ب همون نفس عزیز گفتم