2777
2789
عنوان

امروز داخل ماشین نامزدم یهویی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب پروفایلای دوستاش که عکس زناشون بود میذاشتن میگفت نگا چطور عکس زناشون میذارمفتم خب تو من نصف صور ...

ینی ب عکس گذاشتنم گیر میده؟ حسابی فکر کن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه 😓 بعدش پیاده شدیم چادرم انداختم پشت ماشین گفت بپوش گفتم یه بار دیگه گفتی جلوت چادرمو اتیش میزنم ...

فکر کردم خوشت اومده

عزیز دلم با مرد بد دل وشکاک نمیشه زندگی کرد

میکنتت تو قفس میشی مثل پرنده ای که بال داره نمیتونه پرواز کنه افسرده ات میکنه و مریضت میکنه اعتماد به نفستو میکشه

بخدا میکنه 

هرچقدر زودتر برید دوتایی مشاوره 

تو یه انسان آزاد هستی هرجور بخوای زندگی میکنی ۱۰۰درصد انقدر عاقل بالغ هستی که ازدواج کردی و میتونی سبک زندگیتو خودت انتخاب کن

تو  توی طول زندگی یه همراه میخوای نه کسی که خودش و صاحبت بدونه❤

روی حرفام فکر کن خواهرانه

من خودم توی رابطه سمی بودم ومیدونم چقدر عواقب داره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که بد دله

جاریام ببینی چطور میگردن میگی واقعا اینا جاریاتن🙄 شلوارشون دیگه تا زیر زانوشونه یه بلوز میپوشن عین موهاشونم بیرون فقط من و یه جاری دیگم که شوهرش غیرتیه باید چادر بپوشیم😕

جاریام ببینی چطور میگردن میگی واقعا اینا جاریاتن🙄 شلوارشون دیگه تا زیر زانوشونه یه بلوز میپوشن عین ...

خب ببین تو باید قبلش باهاش حرف میزدی و طی میکردی 

من با خواستگارم میرم بیرون مانتو کوتاه میپوشم بلند میپوشم جلوباز میپوشم که ببینه من چجورم و پسفردا نگه فلان کن بیسال کن

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
فکر کردم خوشت اومده عزیز دلم با مرد بد دل وشکاک نمیشه زندگی کرد میکنتت تو قفس میشی مثل پرنده ای که ...

چی بگم والا شمام درست میگین ولی همه جا میذاره برم گاهی اوقات با دوستام و اینا با خانوادم تا مشهدم میذاره برم خودش میگه برو بگرد تو خپنه دلت میگیره ولی رو حجاب و یکی نگام کته خیلی حساسه😑

فکر کردم خوشت اومده عزیز دلم با مرد بد دل وشکاک نمیشه زندگی کرد میکنتت تو قفس میشی مثل پرنده ای که ...

دقیقا . 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه