وایی مامانت چقدر شبیه منه😍 منم خوش بین بودم تا حدودی هستم فقط سعی کردم واقع بین تر باشم
اره منم مامانم از بس خوشبینه پیر شدم از بس گفتم اینقدر خوشبین نباش ضرر میکنی بابا آخه😂😂
تازه تازه داره یکمی واقع بین میشه
اره عزیزم خیلی خوبه که واقع بین تر عمل کنی چون دیگران تو بیشتر مواقع از این خوشبینی سو استفاده میکنن
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرداد یه ادمی که تکلیفش با خودشم معلوم نیست هرلحظه یه مدله و نظرش عوض میشه و دمدمیه و مهربون
😂😂👌👌
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
آره صد در صد😂😂 منم با بعضی آبانیا خوبم کلا به نظرم ماه تولد و یه سری چیزایی که دست خود آدم نیست ...
اره دقیقا👌👌
یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍