مامانم امده میگه تایپیک سر کاری بزن مردم چهار تا فحش ب عمت بدن بخندیم🤣دیگ به بزرگی خودتون ببخشید..این روزا انقد بهداشت نگرانمه و پیام میده هیچکس نگرانم نیست😑 طرز رانندگی من اینطور که من میرونم بقیه سعی در نجات جونشون خواهند داشت😑الکی مثلا ماشین داریم🙃🤣اینم بگم عاشق لک و لر و کرد ها هستم و دوستدار بقیه ی اقوام ...عاشقتونممممم دوستای خوبم
۳ پریم آز بتا برام نوشته یعنی چی ؟ تازه با فولیکول ۲۱ و ۲۳
شاید احتمال بارداری داده
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
آره تازه من ۹ یا ۱۰ سکلم همیشه ۸ بوده نمیدونم چشمم آب نمیخوره باردار باشم آخه دمای پایه بدنم افت کرد ...
حالا آزمایش بده
انشالله هر چی که دوس داری باشه😍😍😍