2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ...

سپردمت به نی نی یار

@نی_نی_یار_5‍ 

@نی_نی_یار_شب  

دروغ گویی که از سر ناچاری تبحر پیدا کرده است چقدر حقیر تر از بقیه است......‌
سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ...

کاش اول نوشتن دلقک و یاد بگیری

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

اینجا مکان مجازیه از وضعیت روحی شما که با خبر نیست 

شما هم انقدر بی جنبه نباش برای خودت بده😐

اینجا مکان مجازیه از وضعیت روحی شما که با خبر نیست  شما هم انقدر بی جنبه نباش برای خودت بده😐

بری توعزا میخندی؟ب عقل سلیم خودشون رجوع کنن تانفهمیدن چیه دهن بازمیکنن چرت گفتنن یکم سنگین بودن بد نیس هنوز معلوم نیس جوکه روضه هست تینا اربده خنده زشته تاکی لودگی 

مهم نبست فقط ت  ثبت نام بشه حلش کرد

به نظرم نمیشه ولی بازم بپرس ،سهمیه اینا نداری فک کنم تو دفترچه برا سهمیه ها یکم سنو بیارن پایین،یه چیزایی بود تو دفترچه یادم نیس،و اینکه لیسانسی یا ارشد، خب اگه لیسانس باشی ،ارشد بخون که با سن بالا هم میگیرن،همش تو دفترچهذهست برو بخون

بری توعزا میخندی؟ب عقل سلیم خودشون رجوع کنن تانفهمیدن چیه دهن بازمیکنن چرت گفتنن یکم سنگین بودن بد ن ...

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه