مهندسجون مدیر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 332 عنوان راهی هست شناسنامموکوچیک کنم | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 94 پست میشه؟ 1399/11/11 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادوشنگول عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5780 سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ... خب چرا انقد عصبی هستی ؟؟؟
مهندسجون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 332 دردسر زیاد داره به من گفتند باید یه شاهد بیاد دست بزاره رو قران و قسم بخوره که من فلان سن رو دارم و ... باشاهدش مشکل ندارم
fateme5678 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 1450 سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ... سپردمت به نی نی یار@نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_شب دروغ گویی که از سر ناچاری تبحر پیدا کرده است چقدر حقیر تر از بقیه است......
سلطان_قطع_کاربری عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 6408 سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ... کاش اول نوشتن دلقک و یاد بگیری با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
ayla_gol عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 148 سیرک راه ننداختم ک جنبه دقلک بازی ی عده رو داشته باشم کسی ک شعورش نمیرسه کجا مسخره بازی کنه وارد نشه ... اینجا مکان مجازیه از وضعیت روحی شما که با خبر نیست شما هم انقدر بی جنبه نباش برای خودت بده😐
مهندسجون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 332 خب چرا انقد عصبی هستی ؟؟؟ ی ازمون رو الکی از دست دادم حیلی هزینه کردم حدود۳۰ چهل میلیون ضرر کردم خیلی اوضاعم بدشد
لیف عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 12712 از من ناراحت تری هم مگه تو دنیا وجود داره ؟ولی هیچوقت از یه شوخی انقد فحش به کسی نمیدم استانه درده ادما با هم فرق داره عزیزکم⚘
شادوشنگول عضویت: 1397/05/23 تعداد پست: 5780 ی ازمون رو الکی از دست دادم حیلی هزینه کردم حدود۳۰ چهل میلیون ضرر کردم خیلی اوضاعم بدشد ای بابا ....فک نکنم اینجا به نتیجه برسی باید با کسی که تو ثبت احوال کار میکنه مشورت کنی
مهندسجون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 332 اینجا مکان مجازیه از وضعیت روحی شما که با خبر نیست شما هم انقدر بی جنبه نباش برای خودت بده😐 بری توعزا میخندی؟ب عقل سلیم خودشون رجوع کنن تانفهمیدن چیه دهن بازمیکنن چرت گفتنن یکم سنگین بودن بد نیس هنوز معلوم نیس جوکه روضه هست تینا اربده خنده زشته تاکی لودگی
۲۵سودا عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1719 مهم نبست فقط ت ثبت نام بشه حلش کرد به نظرم نمیشه ولی بازم بپرس ،سهمیه اینا نداری فک کنم تو دفترچه برا سهمیه ها یکم سنو بیارن پایین،یه چیزایی بود تو دفترچه یادم نیس،و اینکه لیسانسی یا ارشد، خب اگه لیسانس باشی ،ارشد بخون که با سن بالا هم میگیرن،همش تو دفترچهذهست برو بخون
مهندسجون مدیر استارتر عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 332 به نظرم نمیشه ولی بازم بپرس ،سهمیه اینا نداری فک کنم تو دفترچه برا سهمیه ها یکم سنو بیارن پایین،یه چ ... برا۲۵درصدیا میارن پایین من ۵درصدیم
سلطان_قطع_کاربری عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 6408 بری توعزا میخندی؟ب عقل سلیم خودشون رجوع کنن تانفهمیدن چیه دهن بازمیکنن چرت گفتنن یکم سنگین بودن بد ن ... @نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_5 با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه