با یه مرد جوان و تقریبا خوشتیب هر روز دس تو دست هم با هم تو را پله میان و میرن چند باری دیدم شوهرش از صب تا شب سره کاره بچه هارو صب نمیدونم کجا میبره میزاره بعد با یع عشوه ای دیت تو دست هم چند بار دیدم خیلی هم ریلکس نمیترسه یکی به شوهرش بگه من البته چندباری از چشمی دیدم
من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوشبحال خودم ک همسایه رو حتی نمیشناسم، چ برسه ب این ک تایم کار شوهرشو بدونم و یا بدونم چندتا بچه دارن
زندگی خودمونو بچسبیم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دست توو دست بودن با داداش ک خیلی عادیه. اما عشوه خب تا ب چی بگن عشوه دیگه
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
منم بخاطر همین چرندیات مردم بهمتهمت زدن😑دقیقا با داداشمم بودم
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩👧