2777
2789
شایدم بقول بقیه ازبس مارو خوش سلیقه میدونن اینکارا رو میکنن یعنی میخوان مثل ما باشن و همه توانشونو ...

شاید 

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد درگیر خوانواده شوهرتی 😣همه تایپکات یا هز مادرشوهرته یا از خواهرشوهرت 

بله چون هیچ جای دیگه راجعبشون حرف نمیزنم

میام اینجا راهکار میگیرم و بیشتر برا درد دل میام

تا الانم مفید بوده خداروشکر 

چقد درگیر خوانواده شوهرتی 😣همه تایپکات یا هز مادرشوهرته یا از خواهرشوهرت  

فکر کنم از اون عروساس که فقط تیز منتظره ببینه خانواده شوهر چی میگن و چیکار میکنن و چی گفتن و چی کردن !!

فقط منتظره از حرفاشون و کاراشون یه چیزی دربیاره و بگه !!مثل همین تاپیک که میگه ازم تقلید میکنن!!

بی خیال بابا خودت رو اذیت نکن !!!شاید اونا اصلا بدون قصد و غرض تقلید میکنن یا حرفی میزنن یا کاری میکنن!!دارن واسه خودشون زندگیشون رو میکنن

فقط داری خودت رو اذیت می‌کنی اینقد که حساس شدی رو کاراشون 

بله چون هیچ جای دیگه راجعبشون حرف نمیزنم میام اینجا راهکار میگیرم و بیشتر برا درد دل میام تا الانم ...

بیخیال بابا اصلا ارزش نداره خودتو درگیر کنی من اصلا به این چزا فک نمیکنم هرچی میگن هرکاری میکنن 

فکر کنم از اون عروساس که فقط تیز منتظره ببینه خانواده شوهر چی میگن و چیکار میکنن و چی گفتن و چی کردن ...

چی بگم والا من اصلا وقتمو با این چیزا هدر نمیدم و هرچی بهم بگن با احترام کامل جوابشونو میدم دیگ نیازی نمیبینم بزرگش کنم 

[QUOTE=] گیرم من اینجوری باشم به تو چه ارتباطی داره 😂 [/QUOTE]

بابا برا خودت میگم خب !!!اینقد زود جبهه نگیر 

آدم مگه چندروز زنده اس که عمرش و وقتش رو هدر بده  و اعصابش رو خورد کنه برای این حرف و حدیث ها و لج و لج بازی با خانواده شوهر !!

خب خودت اذیت میشی،،اعصاب برات نمی‌مونه همش فکر کنی ببینی خواهر شوهر چی گفت ،،مادرسوهر چی کرد ،،کی ازت تقلید کرد،،کی از لباس تو خرید ،،کی فلان کرد کی بهمان کرد 

اینقد نکته سنج و خورده گیر نباش  

بابا برا خودت میگم خب !!! آدم مگه چندروز زنده اس که عمرش و وقتش رو هدر بده  و اعصابش رو خور ...

من نمیدونم چرا فقط خط اول نظرت برام اومده بود ک اونو گفتم

ببین راست میگی من خیلی روشون زومم 

اینجوری بنظر میاد ولی باور کن از بس یکاری رو تکرار میکنن میام اینجا تاپیک میزنم

مثلا سر همین موضوع تقلید یبار دوبار نیست

میام ببینم شاید بقیه علت رفتارشو بهتر از من تشخیص بدن