2777
2789

سلام من با آقای در ارتباطم چند ساله با قصد ازدواج اما حالا حس میکنم خسیس هستن .مثلا ۱_ تو این پنج سال ارتباط ایشون نزدیک  شاید پنج تا شاخه گل برای من خریده باشن یبارم ک از دهنشون پرید گف اخه حیف نیس آدم به این یه شاخه گل ده تومن پول بده .یا یبارم وفتی من یه دسته گل دست گل فروش دیدم خیلی ناخودآگاه ذوق کردم گفتم وای چه گلای خوشگلی بعد  دیدم  چهرشون عوض شد. برگشت گف اگه برات نخرم نازاحت میشی ؟گفتم نه بعد با خودش زیر لب گفت یعنی چند تومن میشه اینهمه گل؟_. تو این پنج سال ما شاید اندازه انگشتای دستمونم رستوران رفته باشیم یبارم ک برگشتن گفتن وقتی میریم رستوران تو نصف غذاتو میزاری میمونه آدم پشیمون میشه ترو میاره. ما همیشه از دکه اینجور چیزا خوراکی اینا میخریدیم دلمون خوش بود .من توجهی نداشتم تا اینک یبار به من با تمام جدیت عصبانیت گفتن تو چرا وقتی ما میریم  بیرون همش این منم ک حساب میکنم توام باید حساب کنی اگه حساب نکنی یبار دیگ ک رفتیم بیرون بهت یه آب معدنیم نمیدم دیگ.  یبارم ک سرکار بودن چون اونجا دسترسی به مغازه ندارن به من گفتن میشه برام شارژ بفرستی منم فرستادم بعد اینک فرستادم به من گفتن من میخواستم شارژو بهت پس بدم ولی حالا ک میریم بیرون تو حساب نمیکنی منم پس نمیدم حالت جا بیاد.بخدا مغزم سوت کشید .یبارم من به ایشون گفتم برو آب آلبالو بگیر بخوریم بعد دیدم جلو دکه وایساده داره فکر میکنه اومد دیدم فقط برای من خریده گفتم چرا نخریدی برای خودت گف اخه لیوانی هفت تومن میده من دوس ندارم چیزی بکنن تو پاچم. یبارم با یه دوستشون قهر بودن من گفتم چرا قهرید گف ما میرفتیم بیرون  من ماشین  میبردم پول بنزینشو نمیداد منو میپیچوند منم وسط راه پیاده کردم خیلی لاشیه. از این مثالا خیلی هست من فقط چنتاشو گفتم .  تو این پنج سال بخدا من تازه دارم میفهمم ایشون چقد حقوق میگیره هر دفعه پرسیدم به من نگفتن اصلا. میگم برای خواستگاری فلان گل بخر میگه نه این گرونه میدم دامادمون درست کنه ارزونتر در بیاد 

حالا سوال  اینه ک من خیلی حساس سختگیرم یا ایشون واقعا خسیس هستن چون من این بحث پیش کشیدم قسم آیه خوردن ک تو اشتباه میکنی اصلا همچین چیزی نیس من از سر بی تجربگیمه من میخوام مدل ماشینمو عوض کنم بخاطر همینه تو اشتباه میکنی الان من میخوام بدونم ایشون واقعا خسیس هستن یا یه فرصت دیگ بدم بهشون(قصدمون حتما ازدواج و به خواسته من اینهمه مدت تعویق افتاده)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خسیس 

خصوصا ک قصد ازدواجه چ معنی داره بگه چون حساب نکردی منم شارژ پس نمیدم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪