faribajoooon مدیر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 عنوان جارى عوضى | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 21 پست اسرار كرد كه براى جهاز چييدنم بياد كمكم كنه منم كه ساده كه نيتش خيره نكنه خانم اومده فضولى تا اطلاعات جمع كنه به فاميل شوهر گزارش بدهبه گوشم رسيده حالا خوبه گوشه اى از چييدمانم بوده واقعا بايد چيكار كرد با اين آدم كه بسوزه گرگ تو لباس بره 1399/11/11 | 02:53 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faribajoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 اوه اوه مث جاری من تو ی ساختمان بودیم داشتیم جاهاز میچیدیم یدفع در زد اومد تو اونم باکی عروس خاله شو ... دقيقا جارى منم كلى پشتم حرف زده بود اومده بود ببينه چى آووردم چى نيوووردم خداروشكر نصفى از وسايلامو ديده
تیارا۷۹ عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 491 نميتونم بگم ميفهمه كى بهم گفته اون طرف ازمن شاكى ميشه پس بهش بی محلی کن رابطتم کم کن در حد سلام احوالپرسی سـَبز ماندن در میانِ ویرانی ریشه میخواهد🔐🌱^^
النازراد عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 926 دقيقا جارى منم كلى پشتم حرف زده بود اومده بود ببينه چى آووردم چى نيوووردم خداروشكر نصفى از وسايلامو ... حالا چی ها پشت سرت گفته؟؟؟من زن برادرم موقع جاهاز دعوت نکرده بودم جاریم اومد زن داداشمو دید گفت تو رو برا جاهاز نبودی نگفته بودنت منو فلانی رفتیم کمکش یه دعوایی انداخت
faribajoooon مدیر استارتر عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1736 حالا چی ها پشت سرت گفته؟؟؟ من زن برادرم موقع جاهاز دعوت نکرده بودم جاریم اومد زن داداشمو دید گفت تو ... گزارش مو به مورو داده