اهان یادم رفت نظرم رو راجبه بقیه ماها بگم:
فروردین: مغرور و کله شق. لجباز. عاشق های خوبی هستن. دیر خسته میشن. خیلی اقتصادی و پولساز (آدمایه خوبی ان اگه باهاشون خوب باشی مثه شوهرم )
اردیبهشت: موزی هستن یجاهایی، بیخیال، زن دوست و شوهر دوست، خیلی ساده و بی الایش ان یوقتایی مثه سمبل ماهشون که گاوه، مردایه کم حرف و زنایه پرحرف، چشم رنگی ان و خانواده دوست.
خرداد: اووووج سیاست و پنهان کاری، هوس باز ، پرادعا و حسود از نوع بد ، پول دوست و جاه طلب، خودبرتر بینی دارن، تنوع طلب.
تیر: مغروررررررررررررررررررررررر، چهره ی جذاب دارن، خیلی مادردوستن پسراشون ، اهل پس اندازن، عاشق بچه ان ، زناشون سیاست دارن ولی مرداشون نه ، انصافا مردایه جذابی دارن .
مرداد: پاک و بی آلایش، حسود نیستن، خیلی بانمکن و توووو دل برو ، زیبایی خاصی دارن، خون گرمن.رازدارن.
شهریور : مرداشون زن دوست و پاااااک ، عصبانی میشن زود، زنایه کدبانو. تودارن زناشون مرداشون برون گرااااا، سفره بازن ، عاشق خانواده مخصوصا بچه هاشونن. خسود نیستن
مهر: حالی به حالی ان یبار عاشق یبار مثه سنگ، مهربونن و دل نازک، خسیسن تا حدودی، عاشق طبیعتن مثه آبانی هااا، خجالتی ان ولی پروووو نشون میدن خودشون رو ، زناشون منظم و زیبان.
آبان رو که گفتم عشقههههه آبان عشق😍😍😍
آذر: خیلی خشک هستن ولی مهربون، خانواده دوستن عحیب هاااااا، حاضرن از خودشون بگذرن ولی از پدر و مادر نه ، تمیز و منظمن، مردایه باهوش و زن ذلیل، زنایه آذری مغرور و لجبازن، خیلی حساسن و زودرنج
دی : فوق العاده حسود، منفعت طلب، خانواده دوستن مثه آذر ماهی هاااا ، تنبلن، اهل تیم و قیافه نیستن، خیلی موزی و زیرک هستن، پرتوقع ان و لوس
بهمن: اکثرا سرد و خجالتی ان، پر ادعا، حسود ، خودخواهن، یجاهایی مظلومن، سعی میکنن جذاب باشن ولی نمیتونن، مهربون ولی خسیس
اسفتد: شکننده و زود رنج، حاضر حواب،زیبا، مهربون و باسیاست، راز دار، تنبل، پول دوست
امیدوارم به کسی برنخوره بر اساس آشناهامون گفتم
اونایی رو هم که خیلی بد گفتم اکثرااااا ماه های تولد خانواده ی شوهرم بودن 😆😆😆😅😂😁😀