بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشقمون اول ی طرفه بود.من دوسش داشتم بعد شد دوطرفه..ی مدت من ولش کردم..راهمون دور بود خیلی مشکل داشتیم..کلی طول کشید اومدن خواستگاری شرایط ازدواج نداشتیم..سر عقد کلی دعوا شد همه چی بهم خورد..رفتم دخیل افتادم س شب حرم امام رضا 😂
عادی میشه اما یه حس خاصی هم هست مثلا عین چسب بهم.چسپیدیم کلا یا اینکه حرف دل همو میفهمیمم فکر همو میخونیم که الان به چی داریم فک.میکنیم و جدا از اینا دعواهای بدی هم داریم
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره، رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
وایراستی قبل اینکه بیاد خواستگاریمم ی خواستگار خیلی عالی داشتم همه میخواستن منو بدن بهش تو رو همه واستادم مجبور شدم به همه بگم ک یگی دیگ رو میخوام قبل اینکه بیاد خواستگاری دیگ ب غیرتش خیلی برخورد ی ماه بعد اومد خواستگاری