2777
2789
عنوان

شوهر حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 30 پست
کمک خانواده زن به  به داماد از بزرگترین اشتباه هاست  مرد پرتوفع میشه و همیشه ناراضی هست& ...

میگه دوستم باباش ۲۰۰ ملیون کمکش کرده خونه خریدن تو هم ۳۰ ت بگیر از بابات چت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردای اینطوری انگار فقط به هوای پول اومد دخترو گرفتن 

چقدر نفرت انگیزن ،مثه یکی از شوهر خواهرای من 

همش همین حرفای مفتو میزنه به خواهرمو خواهرمو آخر به روانپزشک و قرص اعصاب انداخت با همین کارا و حرفاش 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مردای اینطوری انگار فقط به هوای پول اومد دخترو گرفتن  چقدر نفرت انگیزن ،مثه یکی از شوهر خواهرا ...

همش میگه بابات چرا به داداشت پول داده ماشین خریده چرا پول داده خونه گرفته چرا پول عمل بینی خواهرتو داده چرا به تو نمیده فحش میده

همش میگه بابات چرا به داداشت پول داده ماشین خریده چرا پول داده خونه گرفته چرا پول عمل بینی خواهرتو د ...

مراقب خودت باش میخواد نسبت به خانوادت بدبینت کنه ،اینجور مردا مریضو عقده این 

شوهر خوار من بخدا با همین حرفا خواهرمو قرصی کرد الان ۷ساله داره قرص اعصاب میخوره 

همش بهش میگفت ماان بابات تورو دوست ندارند و برادر خواهرهای دیگتو دوست دارند 

یک مدت که اصن انقدر برا من گفته بودم خواهرم چشم دیدن منو نداشت 😐

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
مراقب خودت باش میخواد نسبت به خانوادت بدبینت کنه ،اینجور مردا مریضو عقده این  شوهر خوار من بخد ...

به منم میگه میگه بد بخت انگار تو رو از سر راه اوردن خاک بر سرت و این حرفا 

مراقب خودت باش میخواد نسبت به خانوادت بدبینت کنه ،اینجور مردا مریضو عقده این  شوهر خوار من بخد ...

میدونی وقتی فکر میکنم به چی میرسم به این که میگن وقتی میخاین ازدواج کنید کسیو انتخاب کنید که هم تراز خودتون باشه شوهر من از لحاظ مالی خیلی خیلی از خانواده من پایینترن و من حس میکنم به خاطر همیناس تازه پدر من اصلا وضع مالی خیلی بالایی نداره در حد یه خونه ۱۰۰ متری و یه حقوق بازنشستگی بانک رییس بانک بوه قبلا ماهی ۸ تومن همین ولی پدر خودش تو اسنپه و یه خونه ۴۰ متری دارن پدرم موقع خونه خریدن ما کلی به ما کمک کرد حتی موقع عروسیمون گفتن ما پول نداریم عروسی بگیریم خودمون دادیم 

منم شوهرم اول ازدواج اینجوری بود هرجی میگفت می گفتم اگ بابات ب ما داد منم از بابام میگیرم.دیگ ساکت شد الان هی تو خونه باید بنالم ک بابام نداره قسط داره وام داره بیچاره.اگ بفهمه ی کمی پس انداز داره بابام باز پر توقع میشه ک چرا کمک نمیکنن البته محلش نمیزارم وقتی میگه میگم اگ قرار بود بابام بهم پول بده پس چرا شوهر کردم یا میگم همینی ک هست از تو بدشون میاد دلشون نمیخواد ب تو کمک کنن برو حضوری ب بابام بگو ازش پول بگیر دیگ خفه میشه .تازه پدرم ی باز نشسته معمولیه چکار میشه کرد از دست مرد زبون نفهم.....

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
منم شوهرم اول ازدواج اینجوری بود هرجی میگفت می گفتم اگ بابات ب ما داد منم از بابام میگیرم.دیگ ساکت ش ...

من اگه بگم از تو بدشون میاد که فحش بارونم میکنه کارمون به کتک کاری میرسه

واقعا زبون نفهمن میاد خونتون

خیلی کم چون من لج میکنم خونه تنش نمی رم اونم خونه ما نمیاد البته بهتر ک میاد. بیاد نون بابام بخوره بعد پشت سرشون حرف بزنه ک چرا کمک مالی نمیکنن.خودش همیشه میگه من خواهر مجرد دارم نباید از بابام انتظار داشته باشی ب بابای من ک میرسه فک میکنه بابام میلیاردره.من حرصش درمیارم میگم بابام میخواد هرچی پول داره ب شوهر خواهرم بده اون از تو بهتره بیشتر ب دردش میخوره تو چی داری ک بابام بهت پول بده.البته موقعی ک گیر بده مجبورم بسوزنمش😂

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.