2777
2789
عنوان

تف بزنم تو صورتش؟😐👌🏻💦

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 53 پست
😁ادامشموبگم🤣🤣🤣

بگو 😂

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا به سن مردم کاری دارن حق داری شاکی بشی 😂😂😂😂😂 اصلا بگو ۵۰ سالمه به اونا چه اخه

نه خب بدم میاد هی میگن چن سالتونه چن سالته  

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
نه خب بدم میاد هی میگن چن سالتونه چن سالته    

منم بدم میاد 

میفهممت😂♥️

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
منتظر نفر سوم باش بیاد بگه قول میدم دو تای قبلی رو فراموش کنی و تو هم قبول کن 😐

نه عمرا🙁گفتم که پشت قلبمو داغ کردم

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
چند سالته؟ چند سالشه؟ چند سالمه؟ چندسالمونه؟ چندسالتونه؟ چندسالشونه؟

مشخصه دیگه ۱۵تا ۱۸سالشه.با طرف تا دوبار حرف میزنن فوری عاشق میشن🤨

خدایا شکرت بابت داده ها و نداده هات❤
بگو 😂

کاربریمودوس دارم🤣🤣🤣

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز