2777
2789
عنوان

میشه گوش کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
کارا همون زندگی کردنع دیگه

خب اگ تصمیمتو گرفتی ک هیچ. خدا از گناهات بگذره

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی خودتو تغییر بدی 

دنیا در حال تغییره چرا تو نتونی؟؟؟ 

گل ها هم اول یه غنچه بسته بودن ک با تغییر عوض شدن 

پروانه ها هم اول کرم بودن و بعدا پر پرواز پیدا کردن 

وقتی خودتو قبول نداشته باشی هر کسی جرائت میکنه بهت توهین کنه پس اینجوری نباش 

به خودت انگیزه بده و کارهای مفید انجام بده 

خودت رو دست کم نگیر حداقل بخودت خودت اعتماد داشته باش 

دقیقا چرا هی به خودت این صفت ها رو نسبت میدی که اینطوری افسرده شی؟؟ چی شده قبلا؟

هیچ کارو درست نمیتونم انجام بدم 

ن دوستی ن رفیقی 

بلد نیستم عیچاری کنم همچیو خراب میکنم 

ابرو برم 

باعث اذیت بقیع

تلاش کردم ،میدونید چیه اونایی ک گفتم تو من یچیز ذاتیه

نه در اثر تلقین خودت و اطرافیان به وجود اومده

تو افریده یه خدای توانایی

دست بزن به زانو و یا علی بگو

💕 دعای نی نی سایتیا عجیب گیراست 💕                                💖لطفا دریغ نکنین💖                                              💓 دوستون دارم💓
بخدا هر کار بگید کردم فایده نداش

آخه گنگ حرف میزنید هر مشکلی چاره ای داره 

به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه 

منم یه روزایی نا امید بودم ولی راه امید واری رو پیدا کردم 

سعی کن مثبت اندیش باشی 

مردم حرف اضافه زیاد میزنن بهشون گوش نده من خودم خیلی ناراحت میشدم الان عین خیالم نیس چون خودمو باور دارم 

حالا جسارتا نمیخوام فضولی کنم شما  چرا اینجوری غمگین شدین؟؟

هیچ کارو درست نمیتونم انجام بدم  ن دوستی ن رفیقی  بلد نیستم عیچاری کنم همچیو خراب میکنم& ...

بهترین کاری که میتونی انجام بدی تخریب شخصیت خودته گویا. نگو این حرفارو. اتفاقا خیلی احساس مسئولیت میکنی که اینجوری عذاب میکشی. دوست و رفیقم بلد بودن نمیخواد که میتونم بگم شانس آوردی دوست نداری. چون ۹۰ درصد خواسته یا ناخواسته ضربه میزنن بهت. سنتم اونقدر بالا نیست ها. من پسر ۳۰ ساله دیدم هیچی هیچی نیست اعتمادش در حد سقفه. از یه چیز کوچیک شروع کن و اون کارو تموم کن. قرار نیست همه راضی باشن ازت. 

دلم تنگته. خیلی😭😭😭 کاش خبر بدی از خودت😔
آخه گنگ حرف میزنید هر مشکلی چاره ای داره  به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه  منم یه روزایی ...

هیچ کاریو درست نمیتونم انجام بدم 

ن میتونم دوستی پیدا کنم ن رفیقی

همه ازم فرارین 

ت همه کارا یه گندی میزنم 

ن بلدم حرف بزنم 

ن شوخی کنم ن تفریح کنم ن هیچ چیز ذیگه

بهترین کاری که میتونی انجام بدی تخریب شخصیت خودته گویا. نگو این حرفارو. اتفاقا خیلی احساس مسئولیت می ...

بخدا هرکار بگید کردم فایده نکرده موندم الان چ کنم

هیچ کاریو درست نمیتونم انجام بدم  ن میتونم دوستی پیدا کنم ن رفیقی همه ازم فرارین  ت همه ...

خب شما حتما فک میکنی ما همه امون موفقیم اره؟؟؟ 

سعی کن ادم منعطفی باشی برا دوست شدن با ادما پیش قدم شو و با لبخند نشون بده که ادم گرم و صمیمی هستی 

بعدم چرا فرارین؟؟ شاید مشکل از اوناس و تو داری زود قضاوت میکنی؟؟چرا خودتو متهم میکنی؟؟

حتما توی کاری مهارت داری حتما ولی اونو به حساب نمیاری 

همین که الان سعی داری تغییر کنی خودش نشانه ی خوبیه یعنی میخوای بهتر از این که هستی باشی 

خیلیا فک میکنن عالین و نمیخان تغییر کنن

خب شما حتما فک میکنی ما همه امون موفقیم اره؟؟؟  سعی کن ادم منعطفی باشی برا دوست شدن با ادما پی ...

تا دلتون بخواد پیش قدم شدم 

ن والا من هیچ استعدادی ندارم

مگه میشه ؟؟ فک نکنم همش تقصیر شما باشه هاا

یه ادم جون ک میمیره تا یه هفته عذاب وجدان دارم ک حیف بود مرد ولی من هنوز زندم شاید من جاشو گرفتم 

انقده عذاب وجدان میگیرم