2777
2789
به نظرم باید درباره فالت کلی فکر کنی تا بتونی از توش معنی دربیاری  هیچکس ولی فکر نمیکنه  ...

ی سری جاها وی زندگی که میمونی و از آینده هم خبر نداری که چی قراره بشه و توی دو راهی های زندگی، کاش چیزی بود که به قلب آدم قوت میداد که برو نگران نباش، تهش درست میشه همه چیز...

و اینجا آدم با فال حافظ یا استخاره یا چیزی میخواد خودشو آروم کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیت کردم 

ای صاحب فال،شما روزگاری از افراد مشهور و سرشناس بودید و از بد حادثه و بد زمانه حال و روزتان تغییر کرد و دچار مشکلاتی گشتید

که دست تقدیر برایتان به وجود آورد . اکنون اوضاع به آرامی رو به بهبودی میرود و زمان به نفع شما حرکت میکند و بهتر است غمها و غصه های روزگار را به دست فراموشی سپرده و از نو شروع کنید.

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من که فقط با فکر کردن به خدا آروم میشم😇 باور دارم خدا حواسش هست

اون که قطعا

ولی وقتی فکر میکنی مسیر زندگیت با بقیه تفاوت داره و فرق داری با آدمای اطرافت، اذیت میشی گاهی اوقات و به خدا میگی چرا من اینطوره مسیر زندگیم

ولی قبول دارم، چند سال بعد میفهمی که برنامه خدا چقدر چینش قشنگی داشته برات و تو نفهمیدی و الان متوجهش شدی

ما ایمانمون کمه متاسفانه

بعد از ایشون، برای منم بگیر لطفا 🌷😀

ای صاحب فال،سعی کنید همیشه در زندگی دست به کارهای مهم و بزرگ بزنید که برای دیگران نیز فایده داشته باشد،البته برای چنین امر حساسی اول از هر چیز باید مقدمه کار را فراهم کنید و با برنامه ریزی و تفکر درست اقدام نمایید،که به امید خدا موفقیت با شما خواهد بود.

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
چقدر مناسب حالم بود...ممنون 

خواهش