2777
2789
به نظرم باید درباره فالت کلی فکر کنی تا بتونی از توش معنی دربیاری  هیچکس ولی فکر نمیکنه  ...

ی سری جاها وی زندگی که میمونی و از آینده هم خبر نداری که چی قراره بشه و توی دو راهی های زندگی، کاش چیزی بود که به قلب آدم قوت میداد که برو نگران نباش، تهش درست میشه همه چیز...

و اینجا آدم با فال حافظ یا استخاره یا چیزی میخواد خودشو آروم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نیت کردم 

ای صاحب فال،شما روزگاری از افراد مشهور و سرشناس بودید و از بد حادثه و بد زمانه حال و روزتان تغییر کرد و دچار مشکلاتی گشتید

که دست تقدیر برایتان به وجود آورد . اکنون اوضاع به آرامی رو به بهبودی میرود و زمان به نفع شما حرکت میکند و بهتر است غمها و غصه های روزگار را به دست فراموشی سپرده و از نو شروع کنید.

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
من که فقط با فکر کردن به خدا آروم میشم😇 باور دارم خدا حواسش هست

اون که قطعا

ولی وقتی فکر میکنی مسیر زندگیت با بقیه تفاوت داره و فرق داری با آدمای اطرافت، اذیت میشی گاهی اوقات و به خدا میگی چرا من اینطوره مسیر زندگیم

ولی قبول دارم، چند سال بعد میفهمی که برنامه خدا چقدر چینش قشنگی داشته برات و تو نفهمیدی و الان متوجهش شدی

ما ایمانمون کمه متاسفانه

بعد از ایشون، برای منم بگیر لطفا 🌷😀

ای صاحب فال،سعی کنید همیشه در زندگی دست به کارهای مهم و بزرگ بزنید که برای دیگران نیز فایده داشته باشد،البته برای چنین امر حساسی اول از هر چیز باید مقدمه کار را فراهم کنید و با برنامه ریزی و تفکر درست اقدام نمایید،که به امید خدا موفقیت با شما خواهد بود.

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
چقدر مناسب حالم بود...ممنون 

خواهش