2777
2789

خودت باش هیچ کسی برای مردا مثله کسی که خودشه جذاب نیس

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشق خودت باش خودتو دوست داشته باش خودتو با کسی مقایسه نکن و اعتماد به نفس در کار و رفتارت باشه عجیب قدرت جذبت میره بالا 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖

عزیزم من ی دختر 35 ساله ام 

چهره م دوست داشتنیه  ،  قدم بلنده  ،  تحصیلات دارم  ،  شغل خوب  دارم 

ولی !!!! 

جالب اینجاست با هر مدل پسری دوست شدم دلشو بردم ولی هیچ کدوم از اونایی که من ازشون خوشم میومد بم پیشنهاد ازدواج ندادن و همه شونم میگن تو انقد ایده آلی لایق بالاتر از منی 

البته اینو میگن که بهانه برای کات کردن داشته باشن 

حالا یکی هست بگه من باید چیکار کنم 

واقعا خودم حیرون موندم 

جدی میگی یعنی چی

یه دکتری همیشه اینو میگف 

یعنی اینکه ادا در نیار مغرور نیستی ادای مغرورارو در نیار شیطون نیستی ادای شیطونارو در نیار خودت باش خوده واقعیت 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
تو اول بگو چیکار کردی دل بردی

منظورم اینه که ظاهرم که ب دل میشینه رفتارم هم در عین متانت ولی جذب کننده ست 

آخه میدونی برای هر پسری جذب فرق میکنه 

یکی با خیلی ببخشید س ک س جذب میشه 

یکی میبینه طرف مایه داره جذبش میشه 

یکی ا قیافه طرف خوشش میاد 

هیچ پسری با پسر دیگه یکی نیست 

باید ببینی مخاطبت چ روحیه و طرز فکری داره

منظورم اینه که ظاهرم که ب دل میشینه رفتارم هم در عین متانت ولی جذب کننده ست  آخه میدونی برای ه ...

هر آدمی جذب کسی میشه که برعکس خودشه

طرفم شیطون و از این شر و پرانرژی هاس

من باید آروم متین باشم