2777
2789

امروز با آقا دعوا کردیم سر ضدعفونی گوشیش

همیشه مث بچه آدم‌ضدعفونیش میکنه امروز دوبار رفت  تا بیرون و اومد و ده بار رفت دم در خونه بعدم چون از چیز دیگه ای عصبانی بود هم گوشی رو ضدعفونی نکرد هم از من طلبکار بود که دیوانم کردی یکسال منو اسیر کردی حالا ملت دارن خوش و خرم زندگی میکنن هیچیشونم نمیشه!

پروپرو آخرم فرمودن ازین ببعدمیخوام اینطوری زندگی‌کنم مشکل داری یه فکر دیگه ای بکن 😡😡🤯🤯

خدا لعنت کنه کسایی که واکسن این وامونده رو نمیارن  تا ما بتونیم یه نفس راحت بکشیم.

واکسن_بخرید#  

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچنان از آقایون گله میکنن..عزیزم وقتی همسرت ازجایی ناراحته یااعصابش خورده شما فقط سکوت اختیارکن..اون گوشی رو هم خودتون میتونین ضدعفونی کنین

دیگه بحث نداره که،،،دلخوریا ازهمین مسائل کوچیک پیش میاد و ما خانمای ایرانی هم ک از کاه،کوه میسازیم😂😂😂

M❤
همچنان از آقایون گله میکنن..عزیزم وقتی همسرت ازجایی ناراحته یااعصابش خورده شما فقط سکوت اختیارکن..او ...

والا بهش گفنم یمخوای برات ضدعفونی کنم؟

فرمودن نخیر نمیخوام ضدعفونی کردم.گفتم تو که اینو ضدعفونی نکردی که حضرت والا طلبکار شدن😑😑

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
کافه قلیون نه🤨🤔😭😭😭

همین مونده قلیونی ها رو هم اوکی کنن دیگه دیگه کل ملت به فنا برن

😐😐😐بازه همه جا

خداوکیلی میشه رفت کافه قلیون کشید؟؟؟؟دیدی؟؟؟؟؟؟رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دروغنگی سرکارم بزاری😭😭😭😭😭

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
همین مونده قلیونی ها رو هم اوکی کنن دیگه دیگه کل ملت به فنا برن

کاش کرونا تمومشه باز شن😁

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
قلیون نکشیدم نمیدونم ولی بازه 

اغامن برم په😄😁😁😁😁😁😁😁😁😁ژان💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

والا بهش گفنم یمخوای برات ضدعفونی کنم؟ فرمودن نخیر نمیخوام ضدعفونی کردم.گفتم تو که اینو ضدعفونی نکر ...

طبیعت مرد همینه..ازجایی عصبی باشه آسمون وزمین و میریزه بهم منتظر یه اشارس ک حمله کنه..شما با سکوتت رام کن این گرگ خونین رو😉

M❤