2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست
خدا بهت صبر بده عزیزم بی خیالی طی کن و با بچت وقتتو بگذرون ،من مشکلتونو نمیدونم اما با شوهرت منطقی ح ...

تنهاییم آزارم میده

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت کاش منم همینطوری بشم

چون هنوز به دنیا نیومده.بذار بغلش کنی شیرش بدی بوش کنی با اون چشاش زل بزنه بهت صدای قورت قورت شیر خوردنشو بشنوی دیگه هرچی تنهاییو غم و غصسست میره.خودتم تلقین نکن.قوی بااش .مادرشوهرتو بقیه رم واگذار کن به خدا.تو خدا رو داری و یه دخمل ناز پس تنها نیستی الکی حرص نخور حیفه جوونیته باید یه مادر قوی باشی.

چون هنوز به دنیا نیومده.بذار بغلش کنی شیرش بدی بوش کنی با اون چشاش زل بزنه بهت صدای قورت قورت شیر خو ...

ممنون عزیزم حرفات آرومم کرد🌹

همین تکون خوردناش به آدم زندگی میده

ممنون عزیزم حرفات آرومم کرد🌹 همین تکون خوردناش به آدم زندگی میده

ای جووونم

اره خدا روشکر کن خدا بهت یه امید داده .بچه خیلی خوبه مخصوصا دخترم هست میشه همدددمت .من مادرم به رحمت خدا رفت خیلییی تنها بودم تا اینکه خدا دخترمو داد تا بتونم این دردو تحمل کنم. تنها دلخوشیمه .روزهای زیبا لحظات زیبا در انتظارته قو قو کردنش نشستنش سیته خیز رفتنش راه رفتنش دندون دراوردنش حرف زدنش و ..‌همه این شیرین ترین لحظاته که واسه مادر شدنت در انتظارته پس به امید روزاهای شیرین صبر کن .و زندگیتو تو دستت بگیر و قوی باش 

ای جووونم اره خدا روشکر کن خدا بهت یه امید داده .بچه خیلی خوبه مخصوصا دخترم هست میشه همدددمت .من ما ...

انشاا.. همینطور که میگی باشه 

دلیل حال بدم مادرشوهرمه اذیتم میکنه بهم استرس میده شوهرم طرف مادرشه همیشه احساس بی پناهی میکنم الا ...

باهاش حرف بزن من بعد دوسال زندگی مشترک فهمیدم ک فقط با اروم اروم حرف زدن و درددل کردن مردا گوش میدن ب حرف ادم تو ی شرایط اروم و خوب خیلی شمرده شمرده بدون صغری کبری چیدن

حرف زدن حلال مشکلاته ازمنی ک تجربه داشتم و زندگیم سراسر مشکل بود اینو داشته باشه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
باهاش حرف بزن من بعد دوسال زندگی مشترک فهمیدم ک فقط با اروم اروم حرف زدن و درددل کردن مردا گوش میدن ...

آخه یکم عصبیه حرف میزنما

ولی خب باز آروم نمیشم ولی بیشتر حرفامو تو‌دلم نگه میدارم همونا یه جا مثه زخم سر باز میکنه و حالم اینجوری میشه منم مشکل زیاد دارم عزیزم خیلی صبوری کردم تازه به اینجا رسیدم