2777
2789
عنوان

کادو برای مادر دوست پسرم

2622 بازدید | 39 پست

خانوما من و دوست پسرم قصدمون جدیه و همه با خبرن از رابطمون خلاصه این ک برا تولد مامانم نزدیک ۶۰۰,۷۰۰ خرج کرد و کلا خیلی اهل سوپرایزه و بعدم مطمئنم برا روز مادر هم فکرایی داره....مامانشم خیلی باهام خوبه زنگ میزنه باهم حرف می‌زنیم و حال و احوال و اینا... خواهرش جدا شده حالا من برا مادرش کادو خریدم دوست دارم ی چیزی هم برا خواهرش بخرم....ب نظرتون چی بخرم براش؟

هنوز مادرشوهرت نشده که براش کادو میخری 

فان.بود#  

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من واسه خواهر شوهرم شال گرفتم  تازه اینجا بهم حمله کردن ک چرا گرفتی😂

ملت چه شانسی دارن میبینی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊