خانوما من و دوست پسرم قصدمون جدیه و همه با خبرن از رابطمون خلاصه این ک برا تولد مامانم نزدیک ۶۰۰,۷۰۰ خرج کرد و کلا خیلی اهل سوپرایزه و بعدم مطمئنم برا روز مادر هم فکرایی داره....مامانشم خیلی باهام خوبه زنگ میزنه باهم حرف میزنیم و حال و احوال و اینا... خواهرش جدا شده حالا من برا مادرش کادو خریدم دوست دارم ی چیزی هم برا خواهرش بخرم....ب نظرتون چی بخرم براش؟
همین کارها رو میکنید چهار صباح دیگه تو زندگی اذیت میشید، چرا توقع ایجاد میکنی دختر خوب، هنوز آقا همسرت نشده که مامانش روز مادری بگیره که آبجی اش هم بیاد توی تیم، قطعا فردا تو سرت میزنن که خودت رو کشتی تا ما بگیریمت قطعا یه اسم خودشیرین هم تا آخر عمر به اسمت اضافه نیشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بلد نیستم حسودی کنم ولی قبل ازدواج که هنوز نرفته زیر سقف نمیشه برای خیلی چیزا عجله کرد و اصلا خوب ...
آخه خودشون هم خیلی کارا میکنه و خیلی براش اهمیت داره خانواده ها با هم مچ باشن و اوکی....بخاطر همین دوست دارم استقبال کنم از این حرکتش چون میبینم خیلیا میگن شوهرم با خانوادم خوب نیست