2777
2789
عنوان

کادو برای مادر دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2591 بازدید | 39 پست

یا خدا 

همین کارها رو میکنید چهار صباح دیگه تو زندگی اذیت میشید، چرا توقع ایجاد میکنی دختر خوب، هنوز آقا همسرت نشده که مامانش روز مادری بگیره که آبجی اش هم بیاد توی تیم، قطعا فردا تو سرت میزنن که خودت رو کشتی تا ما بگیریمت قطعا یه اسم خودشیرین هم تا آخر عمر به اسمت اضافه نیشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما خواهره ازدواج کرده یا مادره.. روز زن و مادره  چ عیبی داره کادو بگیره  چرا ادمو پشی ...

دقیقااااا عزیزم.....خواهرش هم سن مادر خودمه البته مادر منم جوون هستش اما خب چون احترام بهم میزارن گفتم بی جواب نمونه

من بلد نیستم حسودی کنم ولی قبل ازدواج که هنوز نرفته زیر سقف نمیشه برای خیلی چیزا عجله کرد و اصلا خوب ...

آخه خودشون هم خیلی کارا می‌کنه و خیلی براش اهمیت داره خانواده ها با هم مچ باشن و اوکی....بخاطر همین دوست دارم استقبال کنم از این حرکتش چون میبینم خیلیا میگن شوهرم با خانوادم خوب نیست

دقیقااااا عزیزم.....خواهرش هم سن مادر خودمه البته مادر منم جوون هستش اما خب چون احترام بهم میزارن گف ...

عزیزم من خودمم همینکارو کردم 

برای خواهر و مادر دوست پسرم کادو‌ گرفتم چون قصدمون ازدواجه 

اصلا هم زشت نیست.

نمیدونم چرا بعضیا کامت منفی میزارن

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
2790
2778
2791
2779
2792