2777
2789
عنوان

🧡😭🧡اگه تا روز قیامت ......

179 بازدید | 11 پست

اگه تا روز قیامت...... 

داشتنت نباشه قسمت .....

چشم به راه تو میمونم با دلی پر از صداقت .....

اگه با اشکهای گرمم دل سنگ‌برام‌بسوزه .....

اگه جسم‌من بپوسه بعد دنیای دو روزه..... 

اگه نقش قصه ها شی ....

مه روی قله ها شی ......

بری و ازمن جدا شی ....

اگه باشی و یا نباشی ...

من فقط عاشقت هستم .....

مرهمی رو قلب خستم ....

این تویی که می پرستم ....

سرسپرده تو هستم ...

اندی#   سرسپرده#   دپ#  😭#  

دانلود

❤️‍🩹

هییی😭😭

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر حقیرانه .... 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
فقط یه شعر عزیزم 🧡

متوجه شدم ، جنبه ی حقیرانه ش اینجاست که شاعر نه تنها تعریف درستی از عشق نداره بلکه خیلی کلیشه ای و پر از تحقیر چشم به راه مونده.

من خوندم گفتم چقدر حقیرانه ست ، اینم شد شعر آخه.

البته احتمالا برای آهنگ باشه که توی آهنگ بد نشده ، من آهنگ گوش نمیدم واسه همین نمیدونم چجوریه.😀 شاعرش که شما نیستین؟😨

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
چقدر حقیرانه .... 

مگه خدا فقط عشق خودش رو تو دل ادمها گزاشته؟ عشق به بنده اش  رو هم دل آدمها قرار داده عزیزم 

هرچیزی جای خودش 

کسی که عاشقه حقیر نیست عاشقانه هاش هم حقیرانه نیست 

❤️‍🩹

متوجه شدم ، جنبه ی حقیرانه ش اینجاست که شاعر نه تنها تعریف درستی از عشق نداره بلکه خیلی کلیشه ای و پ ...

نه بابا منم گوش دادم امروز واسه بچه ها گزاشتم‌اونها هم گوش بدن 

اهنگ رو گوش بده قشنگه 

بزن رو دانلود 

❤️‍🩹

نه بابا منم گوش دادم امروز واسه بچه ها گزاشتم‌اونها هم گوش بدن  اهنگ رو گوش بده قشنگه  ب ...

خب خدا رو شکر شما شاعر نیستین😀

من آهنگ گوش نمیدم .🌷