2777
2789
عنوان

شما.......

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست

[QUOTE=174880377]خیلی ببخشید بُزم نمیشه دست این دادچه برسه دختر😂بعدحالاهمچین نیست کل جاهای دنیابخوان آشناشونوبیارن س ...[/QUOTE

گلم میره سرکار ولی نمیدونم چیه پنج ماه بعد صاحبکار میگه نیا یا  سه ماه بعد ولی پدر و مادرش انتظار دارن خرجیشون بده 

زبان استخوانی ندارد اما انقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند 
والا  همه میگن دل داره احساس داره  احساس اب و نون میشه؟؟!!

فکر کنم شور جوانی و احساسات عاشقانه در وجودشون موج میزنه اما واقعیت زندگی متاسفانه یه کم بی رحمه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من حالا که انقدر شرایطش سخته ،صبر کنه ،حداقل یه کاری گیر بیاره ،،مرد اگر بخاد کار کنه ،تا شده از  آبدارچی باشه کار میکنه،شروع میکنه تا کم کم پیشرفت کنه ،،دل داره درسته ،ولی ازدواج قبول مسئولیت یه نفر دیگه است ،،وقتی از پس خودش برنیاد ،چکار میخاد کنه ،العان بخاد تو پارک زندگی کنه ونون خالی بخورن ،به هر حال باید یه کاری داشته باشه

[QUOTE=174880377]خیلی ببخشید بُزم نمیشه دست این دادچه برسه دختر😂بعدحالاهمچین نیست کل جاهای دنیابخوا ...

ناراحت نشی عزیزم اونوشوخی گفتم.

ولی خوب خودتم میدونی زندگی بااوضاع الان چقدرخرج داره،تازه اگه قرارباشه مردمخارج خانواده خودشوهم تامین کنه،شایدیه سری کوتاهی هاتوکارش داره،یایه جاهایی ایرادداره که باعث این اتفاق میشه،اگه بازم همه جوره اکی هست ولی بازاوضاع اینه سعی کنه یه مهارت یادبگیره،تاازطریق اون یه شغل خوب پیداکنه

به نظر من حالا که انقدر شرایطش سخته ،صبر کنه ،حداقل یه کاری گیر بیاره ،،مرد اگر بخاد کار کنه ،تا شده ...

اتفاقاخیلی مرد خودش میگه تا خونه و پول نداشته باشم زن نمی گیرم خودش میگه 

ناراحت نشی عزیزم اونوشوخی گفتم. ولی خوب خودتم میدونی زندگی بااوضاع الان چقدرخرج داره،تازه اگه قرارب ...

مهارت هم بلده خیلی خوش اخلاق با معرفت و با غیرت