2777
2789

مادرم امسال که قرنطینه بود خیلی اخلاقش بد شده و تو خونه همش بهم گیر میده رفتم کتابخونه تا ازش فاصله بگیرم باز میگه جز رفنی کتابخونه 

یکی از خواهرهامم به شدت عصبی است 

مادرم قانع نمیشه که من دارم برای آینده ام تلاش میکنم 

هم مشکل مالی هست هم ازدواج هم دارم برای کنکور مشکل دارم مادرمم قوز بالاقوز شده خسته میشم بخوام صد تا ختم بگیرم لطفا کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر بسم الولی زمانیکه کنار مادرت هستی و ایشون عصبی ان زیاد تکرار کنید خوش خلق میشه 

کلا میخوام سرش تو کار خودش باشه و بذاره من تلاشم رو بکنم 

همش باعث ایجاد تنش میشه  خیلی اهل نفرین 

ذکر بسم الولی زمانیکه کنار مادرت هستی و ایشون عصبی ان زیاد تکرار کنید خوش خلق میشه 

ببخشید ذکرش چیه میشه کامل بزارید 

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
درستو بخون 📚کار پیدا کن 👌خونه جدا بگیر و مستقل شو 💪 👍 دعا*# 😐  مشکلات رو با عق ...

چرا شق سومی درنظرنمیگیری؟ هم عقل هم دعا؟

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
مادرم امسال که قرنطینه بود خیلی اخلاقش بد شده و تو خونه همش بهم گیر میده رفتم کتابخونه تا ازش فاصله ...

عزیزم من این روزا از یچیز حاجت گرفتم خیلی خوبه . ۱۷ روز نظر ام البنین کن هر روز ۱۰۰۰ تا صلوات با عجل فرجهم بفرست

ببخشید ذکرش چیه میشه کامل بزارید 

عزیزم همین دوتا کلمس بسم الولی . زیاد تکرار کردنش خوبه ذکر یا نور یا قدوس هم روزی ۴۴۸بار برا نزمش قلب و قساوت دل برا من خیلی جواب داده چه رو شوهر چه خانواده 

درستو بخون 📚کار پیدا کن 👌خونه جدا بگیر و مستقل شو 💪 👍 دعا*# 😐  مشکلات رو با عق ...

عزیز 

نوشتم که برای همین درس مشکل دارم

بعذشم من دوست دارم ازدواج کنم که مستقل بشم 

خانواده من خیلی سنتی هستن امکان نداره خونه جدا بگیرم بعدش گفتم باید مشکل مالیم حل بشه که درسم رو بخونم 

عزیز 

نوشتم که برای همین درس مشکل دارم

بعذشم من دوست دارم ازدواج کنم که مستقل بشم 

خانواده من خیلی سنتی هستن امکان نداره خونه جدا بگیرم بعدش گفتم باید مشکل مالیم حل بشه که درسم رو بخونم عزیز