2777
2789
عنوان

کرونا لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 21 پست
پسرم سرفه خشک داشت. وقتی میگرفت دیگه ول نمیکرد. خودمم سرفه خشک دارم وقتی مریض میشم. البته روی بسته‌ش ...

میرم عطاری حتما میپرسم مرسی عزیزم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم خوب شد تست داد منفی شد رفت سرکتر دوباره ۳۰ ذوز بعد گرفت

امکان نداره😯😯😯

حداقل تا ۴۵روز بعد از تست منفی نمیگیری

احتمالا جواب تستش اشتباه بوده یا منفی نشده اصلا

یا دفعه دوم کرونا نبوده

به فاصله یک ماه اصلا ممکن نیس

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

وای من ترکیه زندگی میکردم بیمه درمانی نداشتم رفته بودم یه شهر برای کاری مسافرخونه ارزون... نمیدونم چه ویروسی گرفتم کل سینم چرکهای سبز میومد بیرون  صاحب اونجا هم ۶ صبح تا ۱۱ شب شوفاژو خاموش میکرد وسط زمستون تو اتاقم چیزی نبود که آب جوش با لیمو درس کنم رفتم داروخونه داروی بدون نسخه گرفتم تب و لرز و چرک شدید گلو ... مخصوصا سرفه شدید میزدم خلطا بپره بیرون ریم خالی شه ۶ روز جون دادم و مشکلات شدید دادگاهی و اداری هم داشتم نه غذای درست نه مراقبتی نه داروی درست ... فکر نکنم هیچ ویروسی بتونه تا اون حد زجرم بده 

💞💫🖐
وای من ترکیه زندگی میکردم بیمه درمانی نداشتم رفته بودم یه شهر برای کاری مسافرخونه ارزون... نمیدونم چ ...

عزیزم چقدر سخت خداروشکر بهتر شدی تا قبل کرونا حداقلش این بود سرما که میخوردیم دیگه میدونستیم سرما خوردگیه الان ترس کرونا بدتر باعث ضعیفی بدن میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

اگه خلطی که خارج میشه سبز یا قهوه ای رنگه عفونت ریه دارین و احتیاج به درمان آنتی‌بیوتیکی هست ولی اگه خلط شفافه و ابریزش بینی تون بند نمیاد حساسیت دارین و یه انتی هیستامین در حد شربت سیتریزین بخورین بهترین کار مراجعه به پزشکه