۵ ماه پیش کرونا خیلی شدیدی گرفتم تازه شنیده بودم که گفتن دیگه کسایی که میگیرن حداقل ۸ ماه تا یکسال دیگه نمیگیرن الان دوباره مریض شدم نمیدونم چیه مثل قبل نیست قبل سرفه های خشک و سوزش گلو وحشتناک تنگی نفس و بدن درد و تب و لرز شدید بود الان فقط سرفه بخاطر خلط گلو انگار میخواد خلط ها کنده شه با آبریزش بینی یعنی اینم کروناس؟؟
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
وای من ترکیه زندگی میکردم بیمه درمانی نداشتم رفته بودم یه شهر برای کاری مسافرخونه ارزون... نمیدونم چه ویروسی گرفتم کل سینم چرکهای سبز میومد بیرون صاحب اونجا هم ۶ صبح تا ۱۱ شب شوفاژو خاموش میکرد وسط زمستون تو اتاقم چیزی نبود که آب جوش با لیمو درس کنم رفتم داروخونه داروی بدون نسخه گرفتم تب و لرز و چرک شدید گلو ... مخصوصا سرفه شدید میزدم خلطا بپره بیرون ریم خالی شه ۶ روز جون دادم و مشکلات شدید دادگاهی و اداری هم داشتم نه غذای درست نه مراقبتی نه داروی درست ... فکر نکنم هیچ ویروسی بتونه تا اون حد زجرم بده
اگه خلطی که خارج میشه سبز یا قهوه ای رنگه عفونت ریه دارین و احتیاج به درمان آنتیبیوتیکی هست ولی اگه خلط شفافه و ابریزش بینی تون بند نمیاد حساسیت دارین و یه انتی هیستامین در حد شربت سیتریزین بخورین بهترین کار مراجعه به پزشکه