2777
2789
عنوان

از زیر شکمت بزن ....

| مشاهده متن کامل بحث + 3184 بازدید | 167 پست
اصلا کسی که پول کاندوم نداره و نمیخواد بده چطور میخواد پول شیر و پوشک و لباس بچه بده

همین رو بگو 😂😂😂😂😂

دلشون میخواد لابد 😂😂😂😂😂😂😂😂

دل بچه مهم نیست 😂

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین بچه هایی که واقعا تواین نسل هستن وحال آدم روبهم میزنن حاصل تربیت ۱۰ الی ۱۵ سال پیش هستن یعنی نسبت به دهه ۶۰ که ما مثل بدبختها بزرگ میشدیم هیچی عوض نشده هر نسلی که ما و پدرمادرهامون به بار آوردن پرازمشکل بوده واقعا حالانبایداون تعدادآدمهای درسا وحسابی رونادیده گرفت ولی مشکل ماریشه ای هست و هرنسل داره بدترمیشه که بهترنمیشه

ینی شما داری برا مردم تایین تکلیف می‌کنی که فقط یه بچه بیارن؟

در عجبم کسی که دزدی می‌کنه نمی‌آید تاپیک بزنین کارت غلطه و گناهه ونکنین اینکارو بعد واسه کسایی که بچه میارن آنقدر درگیرشونین 

من بچه های شمارو نگفتم  بچه ایی و‌گفتم که گشنگی و نداری میکشه  تحصیل کرده بودن یعنی خودت ...

و قطعا بیانت و تقویت کنی 

بزرگوار هر انسانی که از عقل سلیم برخوردار باشه می تونه منطقی و درست برای زندگیش تصمیم بگیره و برنامه ریزی کنه پس لازم نیس اشخاص بی ادب با لحن نامناسب ( منظورم شما نیستین) رکیک حرف بزنن و خودنمایی کنند 

و تایید شما به معنای اینه که نوع ادبیات و بی احترامی های این افراد و قبول دارین 

کاملا موافقم  مرفه هستن و چندین بچه دارن قشر مرفه که از سلامت روح وروان برخوردار باشن فرزندآور ...

👍👍👍👍

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
نمی‌خواد پول کاندوم بده  سر اون لامصب رو بگیره  این که آدم به خاطر خود خواهی خوذش یه بچه ...

خود خواهی اینه بیشتر از یه بچه نخوای یه وقت از عشق حالتون کم نشه 

جامعه بدی شده وگرنه پولداراهای ایران که پرادو سوار میشن به یدونه بچه قانع شدن چراا ؟

محض اطلاع رونالدو چهار پنج تا بچه داره 

ینی شما داری برا مردم تایین تکلیف می‌کنی که فقط یه بچه بیارن؟ در عجبم کسی که دزدی می‌کنه نمی‌آید تا ...

شما در اندیشه خود باش 

باشما نمیشه بحث کرد ⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

به# تو چه؟

به# من چه؟

متاسفانه تا حرف حجاب و امر به معروف میشه این دوتا جمله رو خوب بلدین. 

ولی تو خصوصی ترین مسائل هم اظهار فضل میکنید. 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
ینی شما داری برا مردم تایین تکلیف می‌کنی که فقط یه بچه بیارن؟ در عجبم کسی که دزدی می‌کنه نمی‌آید تا ...

مردم چقدر جاهلن    

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
خود خواهی اینه بیشتر از یه بچه نخوای یه وقت از عشق حالتون کم نشه  جامعه بدی شده وگرنه پولدا ...

😂😂😂😂😂

گلم شما باید شرایط رو در جامعه خودت در نظر بگیری 

شما در آمریکا و اروپا زندگی نمیکنی 

بعدشم رونالدو انقد پول داره که می‌تونه ۱۰۰۰تا بچه رو به راحتی ساپورت کنه 

ولی به پنج تا راضی شده 

خود خواهی اینه بیشتر از یه بچه نخوای یه وقت از عشق حالتون کم نشه  جامعه بدی شده وگرنه پولدا ...

عزیزم برای اینکه بچه های رونالدو توکشورشون آینده دارن جدااز دارایی پدر ومادر 

واقعا بچه های رونالدو رو با بچه های مردم کشور خودمون مقایسه میکنی

اصلا کسی که پول کاندوم نداره و نمیخواد بده چطور میخواد پول شیر و پوشک و لباس بچه بده

مگه همه اونایی که سه چهار تا بچه دارن خودشون خواستن؟اکثرا ناخواستن 

فقیر هر چی باشه بی رحم نیست بچه رو سقط کنه

خب دزدی هم کار بدیه دیگه 

منتهی همه اتفاق نظر دارن نسبت بهش 

به# تو چه؟ به# من چه؟ متاسفانه تا حرف حجاب و امر به معروف میشه این دوتا جمله رو خوب بلدین.&nb ...

متاسفانه آدم های بی منطق زیادی در جامعه هستند .خدانگهدار