2777
2789
عنوان

ناراحتم

177 بازدید | 17 پست

سلام ما با خانواده همسرم تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم مادرشوهرم هروقت خواهر شوهرامو ناهار یا شام دعوت میکنه به ما نمیگه شما بیاین پایین واسه ما ظرف میکنه میده بالا من خیلی ناراحت میشم ناگفته نماند یکی از خواهر شوهرام خیلی با ما خوب نیست و ما رو هرجا ببینه با این که ما تا حالا کاری بهش نداشتیم واسمون قیافه میگیره و محل نمیزاره ولی من از دست مادرشوهرم ناراحتم که با ما مثل غریبه ها رفتار میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتر بابا...اتفاقا من ترجیح میدم غذا بده بالا تا اینکه برم تو جمع شون ...اونجا ادم باید پاشه سر ی لقمه نون کلی ظرف بشوره و سفره جمع کنه ...همونو خونه خودم با خیال راحت میخورم ...ب خصوص ک ی قیافه بگیرم توشون باشه...حوصله داری قیافه بگیریشو تحمل کنی 

غریبه میبینه چیه.

عزیزم شما ی خونه مستقل هستین

فک کن تو آپارتمانی همسایت مهمان داره شمارو دعوت میکنه؟؟

این توقعات رو نداشته باشین و کنار هم زندگی کنین کاریم ب هم نداشته باشین 

شما فکر کن غریبه همسایته

خودتپ سز این مسائل نا را حت نکن

بزار ببینم  اگه فقط  دختراش هستن ک خوب طبیعیه این کارش  اما اگه عروسها هم پایین باش ...

نه خب من تنها عروسش هستم ولی چطور هر کار و مشکلی براشون پیش میاد منو شوهرم باید زودتر از همه بریم کمک ولی وقتی پای خوردن و دورهمی باشه ما غریبیم

غریبه میبینه چیه. عزیزم شما ی خونه مستقل هستین فک کن تو آپارتمانی همسایت مهمان داره شمارو دعوت میک ...

اتفاقاً میخوام اینطور فکر کنم ولی چطور از ما توقع دارن هفته چندبار بهشون سر بزنیم و پدرشوهرم میگه آدم از پسر و عروسش توقع داره بیاین بهمون سر بزنید ولی وقتی دورهمی دارن ما نباید توقع کنیم

دعوت نمیکنه حداقل غذا نده😕 از خوبی هم باشه آدم یجوری میشه شماهم اینجورین یا فقط من این حسو دارم؟😑 ...

آره دقیقا منم همینو میگم حداقل دیگه غذا نده مگه ما نخورده هستیم تو اگه میخواستی به ما احترام بزاری خب به ما هم میگفتی بیاین دورهم باشیم

بهتر بابا...اتفاقا من ترجیح میدم غذا بده بالا تا اینکه برم تو جمع شون ...اونجا ادم باید پاشه سر ی لق ...

باشه به هر حال مارو ناراحت میکنه که دخترش راحت باشه مگه شوهر من پسرش نیست جای داماداش هس جای پسرش نیست

مگه ایه اومده که هردفعه خواهرشوهرات اومدن شمارو هم دعوت کنه!؟ سر چه چیزایی دلخور میشیناااا😒

نه عزیزم قرار نیست ولی ما رو اصلا دعوت نمیکنه ولی اونا رو اره