2777
2789
عنوان

به نظرتون قیافش چه طور

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 68 پست
خیلی باحالن لایو هاشو ببینید اونا توهمی ان مثلا فک میکنن الان مقاره میاد بگیرشون  🤣

بابا بعضیا دیدم پیام میدن روانشناسا که داریم دیوونه میشیم از عشق خواننده و بازیگر😶😶😶

ولی خیلی لشه حاج خانم 
ببخشید ولی بازم ربطی نداشت اصلا مقایسه ی به جایی نبود😅

معلومه خو 

اینو باید ظهر میگفتم متوجه شین نه کله نصفه شب

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه خو  اینو باید ظهر میگفتم متوجه شین نه کله نصفه شب

😏

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بابا بعضیا دیدم پیام میدن روانشناسا که داریم دیوونه میشیم از عشق خواننده و بازیگر😶😶😶

بله اونا هورموناشون گیج شدن راه رو گم کردن درست میشه 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
😏

نیاز به گفتار است اون ایموجی که ارسال کردید معنی بدی داره گلللللل

وااا 😁من شوهر دارم این ب چشم برادری خوبه شوهرم# خوشگلتره

خخخخخ

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......