2777
2789
چی بگم      چه اتفاق عجیبی برات پیش اومده

حالا میدونید جالبیش چیه جالبیش اینجاس که اون کاربر نه یا ده ماه پیش بود فکر کنم عضو شده بود که من به نی نی یار پنج گفتم موضوع رو تعلیق کرد ولی نی نی سایتیا بعضیاشون ول کن نیستن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
عزیزم من هرشب 11 تا 4 هستم و فقط در این تایم جوابگو هستم پیامهای روز چک نمیکنم

ممنون ک اطلاع دادی حتمن بهت سر میزنم و حالتو میمرسم عزیزم خیلی ازت خوشم میاد😍❤

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام نی نی یار جون😍

میگم شما حقوقم میگیرین؟اصلا شرایط نی نی یاربودن چیه؟خیلی مشتاقم بدونم😂😍یامثلا نی نی سایت شما چ جوریه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حالا میدونید جالبیش چیه جالبیش اینجاس که اون کاربر نه یا ده ماه پیش بود فکر کنم عضو شده بود که من به ...

واقعا جالبه که یادشون نمیره

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

سلام نی نی یار جون😍 میگم شما حقوقم میگیرین؟اصلا شرایط نی نی یاربودن چیه؟خیلی مشتاقم بدونم😂😍یامثل ...

سلام عزیزم بله حقوق میگیرم  شرایط استخدام مثل بقیه استخدام هاست

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

2790
2778
2791
2779
2792