2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 52 پست
بهش گفتم برای ازدواج آمادگی ندارم ممنون. پرو بم میگفت پس تا کی میخوایی بی شوهر بمونی چقدر تحقیر کرد ...

بیخال

من از این مدل صحبتای این مدل افراد ناراحت نمیشم فقط یه پوزخند...

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقدر پر ادعای! یعنی چون اون بیکاره و شما شاغل حق نداشته ازت خواستگاری کنه؟؟؟؟؟خوب خواستگاری کرده جرم ...

هرکی میخواد تشکیل زندگی بده باید حداقل یه شغل و درامدی داشته باشه که بتونه شکم خودشو سیر کنه یا نه؟حالا خونه و ماشین نداشته باشه به مرور میخرن ولی بیکاری ......

ربطی به شاغل بودن یا خانه دار بودن خانم ها نداره

دیدگاه متاهلا نسبتا بازتر و کامل تر یارو مجرد باشه اول زندگی سختشه به یه آدم بیکار بگه بله بفرما

قبول دارم سخته، اما زورش که نکردن، خوب بگه جوابم منفیه، دیگه چرا بهش برخورده😂😂😂😂

قبول دارم سخته، اما زورش که نکردن، خوب بگه جوابم منفیه، دیگه چرا بهش برخورده😂😂😂😂

وقتی واسه دخترت این مسئله پیش آمد منطقی فک کن بگو جوابمو منفی. اگه میتونی طرف هم تحقیر نکن 😏

بگو بی شوهر نمیمونم با یکی در سطح و شانم ازدواج میکمم

والا اون خودشو بالاتر از من میدونه. تازه بم میگفت خونتون مبلاش قدیمیه خانواده ات کم فرهنگن. کلی چرت و پرت دیگه 😐

شاغل بودن خانم از ی نظرخوبه از ی نظر بد

خوب از این جهت که خستگی کاری و اعصاب خوردی مرد رو میفهمه ودرک میکنه

بد از این نظر که اونحدی نمیتونه شاداب باشه

خستگیش به خونه میرسه

خدایا هر نفس شکرت😘🤗😍😍
هرکی میخواد تشکیل زندگی بده باید حداقل یه شغل و درامدی داشته باشه که بتونه شکم خودشو سیر کنه یا نه؟ح ...

نه من منظورم اینه که دلیلی ندارد ایشون بخاطر یه خواستگاری که طرف ازش کرده فقط بدلیل اینکه بیکاره بهش بربخوره، و عصبانی بشه، شوهر منم اولش بیکار بود اما مرد بود روی پاهای خودش وایساد، من میگم این خانم با اینکه هنوز دانشجو هستم و سرکارم نرفتن چرا باید بهشون بر بخوره

بیخال من از این مدل صحبتای این مدل افراد ناراحت نمیشم فقط یه پوزخند...

منم از کسی ناراحت نمیشم معمولا آدما اندازه شعورش ن رفتار میکنن، مشکلم اینجاست که طرف خودش معلم منه منو میشناسه میدونه سبک زندگیم چطوره خودش عاااشق دختره یه دختر به سرپرستی گرفت میگفه واسه خودتون ارزش قائل شین باهر کسی از دواج نکنید اصلا ازش انتظار نداشتم که شوکه شدم تازه کلی خانوادم رو تحقیر کرد 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز