2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 22 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دوست داشتم خودم باهاش میرفتم...منم لج کردم گفتم نمیخام دیگه 😪😪😪😔

به نظرم کوتاه بیا الان و لجبازی نکن

ولی بعد از این اجازه نده خرافات خانوادش تو زندگیت اثر داشته باشه ولی الان کوتاه بیا

به نظرم کوتاه بیا الان و لجبازی نکن ولی بعد از این اجازه نده خرافات خانوادش تو زندگیت اثر داشته باش ...

منم همینو گفتم...حتی خالم باهاش حرف زد به خالم گفت من اهل خرافات نیستم ولی بزرگترن چیکار کنم....منم گفتم الان اینجوریه بعد هرکاری میخواییم کنیم میخان بگن ما خواب دیدیم اینکارو کنید یا نکنید.....

منم همینو گفتم...حتی خالم باهاش حرف زد به خالم گفت من اهل خرافات نیستم ولی بزرگترن چیکار کنم....منم ...

نه عزیزم بهش بگو با زبون خوش که این دفعه رو خودت برو ولی لطفا دیگه این کار رو نکن چون باعث دلخوری میشه و نوعی دخالت هست

ولی خوشگل خانم از الان جبهه نگیر 

اگه شوهرت خوبه و پشتت هست براش توضیح بده که الان ما دونفر برای زندگیمون تصمیم میگیریم نه خواب بقیه

نه عزیزم بهش بگو با زبون خوش که این دفعه رو خودت برو ولی لطفا دیگه این کار رو نکن چون باعث دلخوری می ...

اره....بهش گفتم ولی میگه چون الان ی طرف ماجرا بزرگترا هستن...بعدن تصمیماتمون به خودم ربط داره....