2777
2789
عنوان

معتاد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هفته قبل دکتر داد بهم شبی 1چهارم.نخوردم ترسیدم

خب اگه دکتر داده بخور براچی میترسی؟

یک چهارم که دوز خیلیییییی کمی هست

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
اگه شیرازی دکتر هژبر داوودیان عالیههه

نه شیراز نیستم ولی اگه واقعا خوبه برم پیشش

روانپرشکه؟فقط دارو میده یا مشاوره هم میده؟؟ خودتون پیشش رفتید؟

یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
قبلنا زیاد میرفتم روانپزشک دیگه الان حالم بدتر از اونیه که برم دنبال دکتر فقط میخوام یه چیزی بخورم ح ...

لاغری؟؟ یه دارویی مصرف میکردم ضد استرس،بسیار حال خوبی بهت میده اصلا عجیب حالت خوب میشه ولی خب اشتهات رو باز میکنه خارجیش باید گیر بیاری

از اعتیادش میترسم. ازین سن بخام خواب آور بخورم 30سال دیگه چکنم

بستگی به حال روحیت داره اگه میتونی اینجوری تحمل کنی خب قرص نخور

ولی اگه میبنی واقعا نیاز داری اشکال نداره یه مدت بخوره کم کم قطعش کن

نه شیراز نیستم ولی اگه واقعا خوبه برم پیشش روانپرشکه؟فقط دارو میده یا مشاوره هم میده؟؟ خودتون پیشش ...

من بوشهرم دکترای مختلفی عوض کردم روانپزشک،روانشناس،اعصاب و روان ،مغز و اعصاب همه رو رفتم که بدتر شده بود وضعیت

تا اینکه شیراز رفتم پیش همین پزشک قشنگ میفهمه دردت چیه خدا خیرش بده عالی بود

لاغری؟؟ یه دارویی مصرف میکردم ضد استرس،بسیار حال خوبی بهت میده اصلا عجیب حالت خوب میشه ولی خب اشتهات ...

آره لاغرم.بگو اسمشو عزیزم