گلایول____ مدیر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 عنوان معتاد شدم | مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 76 پست به آرامبخش😌😒وقتی نخورم بیقرارم اضطراب دارمتا میخورم بیست دقیقه بعدش خیلی آروم میشم یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:) 1399/11/10 | 00:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 اونو که خودمم می خورم.ولی آروم نمیشم باهاش😒 💔😔شما هم اضطراب داری؟ یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
نرگسr عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1962 نه به اون شدت ـ...شب بخوری تا صبح میخوابی همین منم هفته قبل دکتر داد بهم شبی 1چهارم.نخوردم ترسیدم میشه برا بچم دعا کنی....
arash_eshghe_maman عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 2691 برا مشهد میتونی معرفی کنید شرمنده گلم اونجا نهولی ببین فردا بهم پیام بده بدونم مشکلت چیه شاید داروهایی که مصرف میکنم برای شمام خوب باشه
نرگسr عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1962 شرمنده گلم اونجا نه ولی ببین فردا بهم پیام بده بدونم مشکلت چیه شاید داروهایی که مصرف میکنم برای شما ... چرا فردا میشه برا بچم دعا کنی....
arash_eshghe_maman عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 2691 شهرستانم.همه دکترای شهرمونو رفتم همشون سیتالوپرام میدن یا یه قرص دیگه کلردیازپوکساید اگه شیرازی دکتر هژبر داوودیان عالیههه
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 منم هفته قبل دکتر داد بهم شبی 1چهارم.نخوردم ترسیدم خب اگه دکتر داده بخور براچی میترسی؟یک چهارم که دوز خیلیییییی کمی هست یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 اگه شیرازی دکتر هژبر داوودیان عالیههه نه شیراز نیستم ولی اگه واقعا خوبه برم پیششروانپرشکه؟فقط دارو میده یا مشاوره هم میده؟؟ خودتون پیشش رفتید؟ یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
arash_eshghe_maman عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 2691 قبلنا زیاد میرفتم روانپزشک دیگه الان حالم بدتر از اونیه که برم دنبال دکتر فقط میخوام یه چیزی بخورم ح ... لاغری؟؟ یه دارویی مصرف میکردم ضد استرس،بسیار حال خوبی بهت میده اصلا عجیب حالت خوب میشه ولی خب اشتهات رو باز میکنه خارجیش باید گیر بیاری
نرگسr عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1962 خب اگه دکتر داده بخور براچی میترسی؟ یک چهارم که دوز خیلیییییی کمی هست از اعتیادش میترسم. ازین سن بخام خواب آور بخورم 30سال دیگه چکنم میشه برا بچم دعا کنی....
نرگسr عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 1962 لاغری؟؟ یه دارویی مصرف میکردم ضد استرس،بسیار حال خوبی بهت میده اصلا عجیب حالت خوب میشه ولی خب اشتهات ... چی هست. بمنم بگید میشه برا بچم دعا کنی....
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 از اعتیادش میترسم. ازین سن بخام خواب آور بخورم 30سال دیگه چکنم بستگی به حال روحیت داره اگه میتونی اینجوری تحمل کنی خب قرص نخورولی اگه میبنی واقعا نیاز داری اشکال نداره یه مدت بخوره کم کم قطعش کن یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
arash_eshghe_maman عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 2691 نه شیراز نیستم ولی اگه واقعا خوبه برم پیشش روانپرشکه؟فقط دارو میده یا مشاوره هم میده؟؟ خودتون پیشش ... من بوشهرم دکترای مختلفی عوض کردم روانپزشک،روانشناس،اعصاب و روان ،مغز و اعصاب همه رو رفتم که بدتر شده بود وضعیتتا اینکه شیراز رفتم پیش همین پزشک قشنگ میفهمه دردت چیه خدا خیرش بده عالی بود
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 لاغری؟؟ یه دارویی مصرف میکردم ضد استرس،بسیار حال خوبی بهت میده اصلا عجیب حالت خوب میشه ولی خب اشتهات ... آره لاغرم.بگو اسمشو عزیزم یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)
arash_eshghe_maman عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 2691 چی هست. بمنم بگید من فردا عکس میگیرم میزارم همین تاپیک
گلایول____ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 1263 من فردا عکس میگیرم میزارم همین تاپیک یادت نره 💜 یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر میکردم این آدم مچاله ی شده ی روی تخت تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد!:)