2777
2789

سلام دوستان می دونم دیر اومدم اما لطفاً برای امضام دعا کنید

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۱۷سالم بود عروسی دختر عموم مختلط لختی و... یه فامیل پولدار داشتیم نماز خون و اهل خدا افتضاح  یه ...

وااای من مردم 😂😂

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
فقط مال من جالبه بچه بودم ی پلیسه رو دوست داشتم همش دم درمون بود وقتی میرفتم مغازه خودمو مینداختم تو ...

فقط اونجایی ک خودت پا میشدی 😂

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 

شوهرم باهام قهر میکرد منم برا سه شب زنگ هشدار میزاشتم برا گوشیم و بیدار میشدم و الکی جیغ و داد میکردم اسم ابجیم ک فوت شده رو صدا میزدم و الکی گریهمیکردم ک اره روحش اینحاس و من میترسم و.. 

سکلیسم

تویه دانشگاه سعی میکردم خیلی از استادامون سوال بپرسم جوری که نتونن جواب بدن و دوس داشتم بعنوان یه آد ...

واااای نابودت کرد ک من بودم کلن دیگه از یه کیلو متریه برادر داماد رد نمیشدم 

منم اینکارو میکنم 😂😂😂😂 یعنی بچه دار شم آدم میشم؟؟؟😂😂😂 یبارم با سوهرم دعوامون شد من الکی قهر ...

🤣🤣🤣🤣دیگه بچه دار شی نمیشه شب داد و بیداد کنی بیچاره ها میترسن

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

دبیرستانی که بودم.  عاشق یه پسره بودم ،سی دی فروشی داشت... هر روز تیپ میزدم ازش سی دی فیلم خارجی میگرفتم... بعد توضیح میداد راجب موضوع فیلم . میگفتم اصلا مهم نیست برام الکی میگفتم،،چون کلاس زبان میرم، چون دارم تافل میگیرم . برای اون فیلم زبان اصلی میبینم. الکی کلاس میزاشتم براش

داداشمو تازه زنش داده بودیم ی شب دعوتشون کرده بودیم منم موهامو بستم بالا و کلی عشوه خرکی اومدم و سر ...

@خشتکپاره این خودتی😂😂😂😂❤️❤️❤️

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

ی بار چند سال پیش ی روز تیپ زده بودم یهو دیدم ی دسته پسر داره میاد تو کوچه منم با عشوه اومدم از کنارشون رد شم یهو لیز خوردم با کله افتادم زمین همشون غش کرده بودن از خنده

آبروم رف  

تیکر امتحانامه🙂                       قربونت برم میشه واسه اینکه امتحانامو خوب بدم یه صلوات بفرستی😘🥰

من یادمه عاشق یه پسر مو طلایی شدم که الان اون یه دو سالی میشه ازدواج کرده آره اون موقع شاید ده سالم بود برای جلب توجهش یه بار جلوی درمون سر لخت می رقصیدم (تازه موهامو کوتاه کرده بودم) جلوی خواهرم و دوستاش اون با دوچرخش با دوستاش که دوچرخه داشتن رد شد و منو دید انقدر دلم قنج رفت.یادم نمیره حالا گناهم کرده بودم اما توی دلم خبرایی بودا.

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...