یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر ها همه نوعش جذاب هستند چه چاق چه لاغر چه کوتاه چه بلند و.....
پسراه هم همین طور....
کاری# نکنید به جنس یک کالا نگاه مون کنند. خیلی ارزشمندیم
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
نه عزیزم کی گفته این حرف واسه خوشی دل شماست درکل معروفترین وخوش تیپ ترین مانکن هاقدبلندن😳🙌
ما قدبلندا کاری به کوتاها نداریم ولی اونا هی سعی تو تخریب ما دارن نمیدونم چرا😂😂😂من خودم با قد۱۷۰ کاملا تو بغلی نامزدمم
قد کوتاها واسه پسر کوتاها تو بغلین مام واسه پسرای قد بلند😋😋😋
یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد