2777
2789
اینو جای دیگه ای نگیاااا

👍🙌😅😅😅

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اخه من ۱۶۰ ام خودم😂😂😂

😍😍😍😍

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو جای دیگه ای نگیاااا

چرا نامردا😁😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
😍😍😍😍

منم 170وزنمم75😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

دختر ها همه نوعش جذاب هستند چه چاق چه لاغر چه کوتاه چه بلند و.....

پسراه هم همین طور....

کاری# نکنید  به جنس یک کالا نگاه مون کنند. خیلی ارزشمندیم

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

درکل دخترای ریزه میزه جذاب ترن

اخه کجا دیدی بگن واااییی فلانی انقد خشگل و جذابه قد کوووتاااههه لاغر مردنییییی ریزه میزهههه..

همه میگن فلانی قد و بالای بلد و رعنایی داشت

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
نه عزیزم کی گفته این حرف واسه خوشی دل شماست درکل معروفترین وخوش تیپ ترین مانکن هاقدبلندن😳🙌

ما قدبلندا کاری به کوتاها نداریم ولی اونا هی سعی تو تخریب ما دارن نمیدونم چرا😂😂😂من خودم با قد۱۷۰ کاملا تو بغلی نامزدمم

قد کوتاها واسه پسر کوتاها تو بغلین مام واسه پسرای قد بلند😋😋😋

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
والا دختر دست پا دراز جذاب نیست

انتطاری ازادم حسودندارم🙌کوتوله جذابه 😳😅

والا دختر دست پا دراز جذاب نیست

موافقم 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد