2777
2789
عنوان

از شوهرم خسته شدم ۳۰ سالشه ولی مثل بچه دو سالس😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 155 پست
عزیزه دلم‌بهت حق میدم💔باردارم هستی شرایطت سخت تر شده. اگه میتونی یه مدت ازش دور شو.یه کم روانت است ...

ممنونم عزیزم😚😚

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
😩😩😩😩😩😩من واقعا خستم  به خودشم گفتم خستم از خونه و زندگی ک برام ساختی و همش تحت نظر خانوا ...

دلم براش میسوزه ببین این از پایه مشکل داره
تو محبت بیرونی بهش نکن ک نازش کنی لوسش کنی از درون باهاش یکی شو رفیق شو باهاش حرفتو بخونه
فک کن بچته و میخوای تربیتش کنی طول میکشه ولی نهایتا ی شوهر 40 ساله بهتر داری
در غیر اینصورت یا باید جدا شی یا تا اخر عمر همینیه ک هست

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا این لوسه بنظرم و یکم بی مسئولیته و از ایناس باید همه چیو براش دیکته کنی و تنها باشن ی غذا نمی ...

☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺چییییی بگممممممممم ک همش حقیقتههههههههه

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤
حتما برید پیش مشاور.ینی چی نظافت نداره‌.بگو بدم میاد بهت دست بزنم.بدم میا بدنت بخوره بهم.مگه مسلمون ...

هفته ای دو بار به مدت ۲۰دقیقه  پاهاشو بزاره تو آبلیمو  درست میشه  البته  یک کاسه آب با آبلیمو قاطی کنه 

بالفرض ۱۰لیوان آب  ۲لیوان آبلیمو

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
دلم براش میسوزه ببین این از پایه مشکل داره تو محبت بیرونی بهش نکن ک نازش کنی لوسش کنی از درون باهاش ...

عزیزم من عنقی هم تلاش کردم و با کمک مشاور جلو رفتم ولی حرف همه این بود

تا از خانوادش جدا نشه درست بشو نیست که نیست که نیست

کسی که سالیانی با خانوادش کار کرده واقعا براش سخته. بعدم واقعا کار پیدا کردن سخته. سعی کن باهاش صحبت ...

اصلا کارت باباش دستشه مثلا خرید کردنی دو برابر بکشه1ن ک زرنگی کنه ها ن!برای مستقل شدن

...

اولش گولت زدن زنش شدی. بعدا که دیدی اینطوریه چرا بچه دار شدی؟ خودت مقصری تقصیر گردن این و اون ننداز. خواهر شوهر من براش خواستگار اومد مثل جریان شما دروغ گفتن ،گفتن خونه داره ماشین داره مغازه داره همش دروغ بود همش مال باباش بود. ولی خداروشکر حسابی زرنگ بود. خونش جدا کرد. کارشوهرش جدا کرد.کلا مستقل شدن یه آدم دیگه از شوهرش ساخت. محبت الکی نکرد از هرچی ناراحت میشد بیان میکرد. دعوا نمیکرد درددل میکرد. تازمانی که مستقل نشده بود بچه دار نشد.

شما نظرتون نسبت به یه زن هم همینه؟ یعنی زنی باشه که اصلاح نکنه و تنبل باشه و لم بده منظورمه🤔نظرتون ...

نه  من گفتم دو نفر در زندگی مشترک  اگه یکی اشتباه کنه دیگری بیش یاد بده راه درست را     حدایل برو تو اون تاپیک من  متوجه خیلی چیزها میشی  

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
اصلا کارت باباش دستشه مثلا خرید کردنی دو برابر بکشه1ن ک زرنگی کنه ها ن!برای مستقل شدن

نمیکنه ازینکارا

ب تو خرجی نمیده؟ماهی دو تومن ازش بگیر پس انداز کن یا خودت هم برو سر کار

عزیزم من بچه کوچیک دارم و نمیتونم برم سرکار 

برمم سرکار این از خداشه ک

بعدم اینجوریام نیی دیگ مثلا چک میکشن قرض دارن قسط دارن پول اینجوریم نمیده

در بی درمون نیست که نشه کاریش کرد. والا یه حرفایی میزنین آدم خندش میگیره طرف همسرش معتاده یا دست بزن ...

به خدا درد بی درمونه.به جون عزیز ترین کسم مشکل حادیه.شما فک کنم آقایین که بی تفاوتین به این مسئله یا اینکه سنتون کمه یا اینکه ازدواج نکردین و چیزی از مسائل زناشویی نمی دونین

آخه بعضیا کلا جربزه وجنم کار رو ندارند ربطی به ماست ودوغ وکشک نداره که😐🤦‍♀️درسته باید ریشه یابی بش ...

اگر از نظر شما راهنمایی من پیش پا افتادست لازم نبود نظرتون رو اعلام کنین چون بنده با استارتر بودم 

شما نظریه کارشناسانه تر بفرمایین مابقی استفاده کنند

والا تاالان هر کامنتی بود اکثرا جز حرفایی خاله زنکی حرفی نبود

در ضمن اگر دقیق نگاه کنین این صحبت بنده پایه اساس علمی داره 

التماس-تفکر#  

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا