2777
2789
عنوان

جریان استوری واتساپ چیه 😵😵

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 63 پست
باز کردم🤤

میگن الکیه نترس😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
نه بابا اینحرفا چرتو پرته ، همین تلگرام میارزه به صدتا پیام رسان ایرانی که دوساعت طول میکشه یه پیامو ...

اره به خدا خدا نکنه اینم مث تل بپره

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه که الان پیام رسانهای فارسی اصلا چت هامونو چک نمیکنن 

صد البته  که چک میکنن.. 

منم صبح باز کردم بعد فهمیدم 

ولی فک کنم دوروغه میگت اگه باز کنی اینطوری میشه👇

🔴  توجه   :  با سلام خدمت دوستان عزیز یک نکته مهم درباره  واتساب  به عرض شما میرسانم  امروز در قسمت استوری یا همان وضعیت  واتساپ  یک  استوری از خود واتساپ  قرار گرفته است  . به هیچ عنوان روی آن کلیک نکنید  زیرا با کلیک روی آن  به واتساپ اجازه میدهید که به واتساپ جدید تغییر کند  یعنی قرار است واتساپ  از این به بعد تمام اطلاعات شخصی و فایلها و  چت ها و مکالمات  صوتی و تصویری و حسابهای کاربری و مالی اشخاص  را با سایر نهادها و پیام رسانها و کشورها  مثل اسراییل و آمریکا و . . . به اشتراک بگذارد یعنی به عبارتی اطلاعات  خصوصی و فایلهای شخصی و حتی چت ها و مکالمات  خصوصی افراد را  به هر کس که بخواهد  و در خواست کند میفروشد  و دیگر هیچ گونه رمز نگاری و امنیت  و قفل گذاری اطلاعات وجود ندارد .  با این کار واتساپ ، مخاطبین واتساپ ریزش زیادی  پیدا میکند و  به پیام رسانهای دیگر نقل مکان میکنند  مثل سیکنال ،  ایتا ، گپ ، آی گپ ، بله ، و . . . که دارای امنیت و رمز گذاری هستند .  دوستان عزیز ، لطفا جهت هر گونه سواستفاده  و عواقب سؤ  واتساپ از اطلاعات شخصی افراد  ، عزیزان و دوستان خود را از این موضوع  آگاه نمایید که خدای ناکرده فردا روز دچار مشکل نشوند   . . .             🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

( آقا هستم )