2777
2789
عنوان

جاری جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 69 پست
بنده خدا تازه ازدواج کرده بلد نیست هنوز منم اوایل ازدواج آشپزیم گند بود ولی الان بعد چند سال عالی شد ...

یاد خودم افتادم که تازه ازدواج کردم کلی هم غذا بلد بودم چند ماه پیش جاریم زندگی کردم بعدش که رفتم یه جای دیگه خونه گرفتم همه جا رو پر کرد که من اشپزی یادش دادم اون وقت من ۲۵ سالم بود خودش ۱۷ سالش بود تازی جاری بزرگترم بود مثلا ولی سن پایین عروسی کرد🙄

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انصاف نیستش که اونو با خودتون مقایسه کنید اون تازه عروس و بی تجربست خودمن حتی بلد نبودم ژله معمولی ...

حق باشماست عزیزم. منم که میخاستم یه جوری غیرمستقیم یادش بدم از سر دلسوزی بود که بعد مورد تمسخر قرار نگیره. ولی با این اوصاف پامو میکشم عقب دخالت نمیکنم 

خوبه طفلک چیزی تو دلش نیست گفته عالی شده خیلی ها هستن همین رو هم به زبون نمیارن 

برا همین دلم میسوزه واسش. یه نفر پیدا شده که بدجنس نیست اگه حرفی بهش بزنن دلش میشکنه

خوبه طفلک چیزی تو دلش نیست گفته عالی شده خیلی ها هستن همین رو هم به زبون نمیارن 

مث جاری من خیلی باهم خوبیم ولی بهترین سراشپزم براش غذا و دسر درست کنه اصلا تعریف نمیکنه یکی از خواهرشوهرامم همینطوره منم شدم مث خودشون🤗

حق باشماست عزیزم. منم که میخاستم یه جوری غیرمستقیم یادش بدم از سر دلسوزی بود که بعد مورد تمسخر قرار ...

نگو اصلا 

ولش کن 

بعد یهو دیدی رفت با اونا دعوا گرفت یا یه روز بهشون گفت چرا پشتم حرف زدین،ا‌ونام فهمیدن تو گفتی و الکی میگن نه ما همچین چیزی نگفتیم،بعد تو میشی آدم بده 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊