2777
2789
عنوان

پدرتون میفهمیدن پریودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 97 پست

بابای من ، یبار ک پریود بودم کم خونی داشتم خواهرم بهم رازیانه داد ک دردم تموم بشه تا ظرفا رو بشورم...

رازیانه ک خوردم بیهوش شدم

بابام کتکم زد ک تو سرت تو گوشیه انقد هیچی نمیخوری داری میمیری

با گریه داد زدم پریود بودم میفهمی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

باباته دیگه خجالتش چیه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا ک خوبه من هر ماه داداشم میفهمه 🤦‍♀️

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

اره من  بابام میفهمه اینقدر که سگ میشم و چایی نبات زعفرون میخورم و سردی نمیخورم کارم به بیمارستان میکشه

گاهی هم طفلی مجبور میشه بره نوار بخره البتع میفته گردن مامانم

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

من انقدر گریه میکنم کل خانواده میفهمه 🤣

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
بابای من ، یبار ک پریود بودم کم خونی داشتم خواهرم بهم رازیانه داد ک دردم تموم بشه تا ظرفا رو بشورم.. ...

بابات چی گفت بعدش؟

فقط حرکت خواهرت🙄🙄🙄🙄

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

از حالاتم ميفهميد معمولا. بعضي وقتا كه نميفهميد خيلي حالم بد بود و فقط ميخوابيدم يه سره نگران ميشد ميمومد ميگفت كجات درده؟ گلوتم درده؟ تبم داري؟ منم هي تو دلم ميگفتم ولم كن بابا پريود شدم😄

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
من از توالت فرنگی استفاده می کنم. کیپ شده بود و آب پایین نمیرفت. بنده خدا اومده بود تلمبه بزنه. همه ...

🤮🤮🤮

وای من حالت تهوع داشتم بدتر شدم

ببخش گلم

پدرا اینو از قبل میدونن خجالت نداره

با اجازه استارتر عزیز

سلام دوستان روزتون بخیر 

من کارشناس ارشد روانشناسی بالینی هستم و دارم یه کار پژوهشی داخل شهر اصفهان انجام میدم که نیاز دارم افرادی(خانم و اقا) که مبتلا به اختلال پانیک  هستند یه سری پرسشنامه انلاین رو پر کنند ...

دوستانی که مبتلا به این اختلال هستند، اگر هر کدومتون مایل به همکاری بودین به من اطلاع بدین تا لینک پرسشنامه رو براتون ارسال کنم

همکاری شما میتونه به ما کمک کنه تا شاید درمانی مناسب و راحت برای بهبود شرایط و حال عزیزان مبتلا به این اختلال رو تهیه کنیم 

ممنونم از بزرگواریتون

پانیک#