2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخ گفتی میوه تابستون من دلم همشونو میخواد خصوصا یکیشونو😑😑😑😑😑😑😑😑من تا اردیبهشت میمیرم

خدانکنه منم اینجوریم دگ حواسمو پرت میکنم ک دلم دگ همچین چیزایی نخواد ولی خب نمیشه فقط خداکنه زود تابستون بیاد همین😁

سه هفته پیش سونو واژینال دادم نشون دکترم دادم گفت ساک بارداریت خیلی کوچیکه نمیتونم سن بارداریتو تشخی ...

خب گلم عادیه غذا نخوردنت.من الان چهارماهمه تازه دوهفتست بهتر شدم ولی بازم رو بو حساسم.

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
 خدانکنه منم اینجوریم دگ حواسمو پرت میکنم ک دلم دگ همچین چیزایی نخواد ولی خب نمیشه فقط خداکنه ز ...

شما چندهفتته

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
خب گلم عادیه غذا نخوردنت.من الان چهارماهمه تازه دوهفتست بهتر شدم ولی بازم رو بو حساسم.

وااای گفتی بو، روی بو افتضاح حساسم مثلا ی غذایی دلم بخواد برم درستش کنم از بوی پیاز داغ و کلا همه چیش حالم بهم میخوره دیگه غزا نمیخورم

انشااااالله عزیزم، اره میوه میخورم ولی غذا نمیخورم یکی دو لقمه بزور میخورم چون حالمو بد میکنن همه غذ ...

مث منی من دیروز ظهر خونه مامانم فقط درست غذاخوردم ن صبحونه میتونم بخورم ن ناهار و شام صبحونه هم دلم چیز خنک میخواست اصلا اشتها نداره از سری پیش ک دکتر بودم ی کیلوهم کم کردم😥پسته و مغزیجات خیلی خوبه ک ماشالله انقد گرونه تموم کردم دگ نشد بخرم باید امروز برم ی کم بخرم حداقل غذا ک نمیتونم بخورم اونو بخورم ک بچه ضعیف نشه سعی کن کباب زیاد بخوری 

مث منی من دیروز ظهر خونه مامانم فقط درست غذاخوردم ن صبحونه میتونم بخورم ن ناهار و شام صبحونه هم دلم ...

از کباب هم چندشم میشه، وای من پسته و گردو و بادام دارم ولی لب نمیتونم بزنم یدونه بزارم تو دهنم سرم گیج میره بالا میارم😭

از کباب هم چندشم میشه، وای من پسته و گردو و بادام دارم ولی لب نمیتونم بزنم یدونه بزارم تو دهنم سرم گ ...

ا چقدر بد نه من حالم ی کم بهتره احتمالا نینیت دخمله ک زیاد حالت تهوع داری😍😍😍 ولی سعی کن بخوری من خونه مامانمینا ک میرم باز شاید بتونم چیزی بخورم بوی غذا بهم نخوره اما کلا انگار دارم ب زور میخورم انقدرم شوهرم شاکیه میگه قبلا خیلی خوب غذامیخوردی حالا اصلا نمیخوری بچه ضعیف میشه 😕

ا چقدر بد نه من حالم ی کم بهتره احتمالا نینیت دخمله ک زیاد حالت تهوع داری😍😍😍 ولی سعی کن بخوری من ...

من خودم دلم برا بچم میسوزه، اخه هییییچی نمیخورم یا میخورم بالا میارم، مامانم ایناهم نزدیک نیستن😑

من خودم دلم برا بچم میسوزه، اخه هییییچی نمیخورم یا میخورم بالا میارم، مامانم ایناهم نزدیک نیستن😑

آخی عزیزم درکت میکنم اصلا از چیزایی بدم میاد ک عاشقشون بودم فقط دوس دارم چیزای خنک بخورم 😕 انشالله زودی این حالت روبراه بشه و بتونی درست غذا بخوری نگران نباش منم اشتهام کمه دکتر بهم قرص داده هم فروفورت گاین داده هم ویتامین پریناتال ی کم سن نینی بره بالا ب دکترت بگو حتما بهت قرص تقویتی خوب میده😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز